Kategoriat

Takalaakerien vaihto

Ensimmäisen sukupolven Foresterin tyyppivika eli huutavat takalaakerit iski viimein päälle noin 150000km jälkeen. Tuntuu olevan kohtuullinen ikä laakereille ja kaikki yli 100k on plussaa. Siispä miettimään niiden vaihtoa. Takapää kuului huutavan nopeusmittarin näyttäessä noin 60…68km/h sekä 80…88km/h ja hiljeni heti kun ajoi joko sitä kovempaa tai hiljempaa. Ei ollut selvää onko oikea, vasen vai molemmat, joten samalla vaivalla vaihtuu molemmat kerralla.

Hetken etsin ja tilasin Import Car Partsilta Subarun alkuperäiset omat laakerit, joissa tulee mukana kaikki tiivisteet sekä uusi mutteri vetoniveleen. Hinta ei ollut kovin paha sinänsä, 37 puntaa per puoli plus postit ja laitoin sitten kerralla samaan tilaukseen kaikenlaista muutakin.

Import Car Parts

Import Car Parts

Meinasin jo, että hankkisin Motonetistä halvahkon prässin ja subarupiireissä suositellun laakerin ulosvetäjäsetin, toteuttaen työn autotallissa ihan itse. Koska Youtube-video jälleen katsottu malliksi. Sitten ylipuhuttiin tekemään työ Lahden Subaru-gurun kanssa tallissa. Se oli ihan hyvä veto kahdestakin syystä, ensinnäkin koska takajarru laahasi enkä olisi päässyt omaan talliin asti mitenkään – ja toiseksi, koska siitä ei olisi tullut yhtään mitään yksin.

Periaatteessa homma onnistuu näin, jos työkaluja löytyy:

Mieluiten pitäisi löytyä vähintään 12, 14, 17, 19mm hylsyt sekä lenkit 2kpl kaikkia, vipuvarsia, vasara, paineilmaa, irrotusöljyä ja erityisen paljon voimaa. Koska kaikki pultit ovat ruostuneet kiinni ja ne kaikki pitäisi saada auki. Räjäytyskuvassa näkyvistä ainakin numerot 32 ja 33. Kylmiltään tuosta noin käsijarrun purkaminen ja kokoaminen, sekä ABS-anturien irrotus olisi tuottanut vaikeuksia.

Vetonivelen mutteri irti auto maassa, auto ylös, rengas irti, jarrut auki, levy pois tieltä. Se oli helpointa, syystä että sen on tehnyt sen verran monta kertaa.

Tämän jälkeen piti purkaa käsijarru. Olisi ollut varsin hyvä idea varautua etukäteen uusilla, puhtailla, ruosteettomilla käsijarrun osillakin samalla kun ei ole se setti kovin kallis vaihtaa ja olisi ollut muutenkin kaikki irrallaan purettuna valmiiksi. Motonetissä näyttää olevan setti 29.90e mutta ei mitään tietoa tuleeko siinä kaikki mukana, ehkäpä tulee? Mekonomenillä, joka on hinnoittelultaan täysin järjetön paikka, on sitten ”asennussarja käsijarrulle 02-Q871” hintaan 7.75e mutta mitään tietoa mikä se olisi tai mitä siinä tulee mukana. Käsijarrukenkäsarja on niillä 02-BP30426 hinta 34.25e. Vaan enpä varautunut, joten mentiin sitten vanhoilla ruosteisilla osilla joita oli muuten perin ikävä laittaa takaisin (koska mm. rikkovat sormet), ihan erityisesti jousien kiinnitystappeja (kuvassa numerot 13, 22 ja 23).

Käsijarruasetelma

Käsijarruasetelma

Käsijarruasetelma purettu

Käsijarruasetelma purettu

Käsijarru osina

Käsijarru osina

Vaihtoa kovasti pyytävät osaset

Vaihtoa kovasti pyytävät osaset

Jousien värillä on väliä molemmilla puolilla. Toinen on värjätty siniseksi ja toinen keltaiseksi. Kannattaa katsoa etukäteen kumpi on alla ja kumpi päällä. Samoin muut osat voi laittaa kahdella tapaa, joista vain toinen on oikeinpäin. Käsijarruvaijeri lähtee melko vaivattomasti ja on kiinni pienellä klipsillä. Hammaslääkärin piikki tai vastaava on oikein hyvä työkalu sen irroittamiseen.

Seuraavaksi piti irrottaa ABS-anturi molemmilta puolilta. Jos se lähtee ehjänä, niin kiva. Ruuvimeisselillä kun aikansa sellaista heiluttelee toiselta puolelta ja päättää käyttää vähän enemmän voimaa, niin kuuluu vaan raks ja sehän lähtee kahtena osana sen jälkeen irti sitten. Ne muuten maksavat ulkomailla noin satasen luokkaa ja kysyessäni Rantakareelta yhtä kappaletta ABS-anturia vastaus oli ”300e. ei oo hyllyssä.” Että sen mukaan… Lähetin siis rahani mieluummin ulkomaille. Toinen antureista kuitenkin lähti onneksi lopulta ihan ehjänä.

ABS-anturi keskivaiheilla

ABS-anturi keskivaiheilla

Irrotusöljyä kannattaa suihkutella antaumuksella ja irrotella taustapuolelta ruuvimeisselillä sekä etupuolelta työntää samalla auton suuntaan jollakin millä vaan saakaan. Ne ovat todella jumissa. Toinen ei ollut ihan järjettömän pahasti, kun vielä lähti ehjänä yhtäkkiä irtoamaan. Yksi mahdollisuus olisi ollut irrottaa molemmat anturit takapenkin alla olevista liitoksista, pultit irti ja irrottaa sitten koko asetelma johto kiinni. Johto ja anturi kenties olisivat olleet tiellä, kenties ei. Lisäksi toinen ABS-anturin kiinnityspulteista katkesi mukavasti ja se piti porata pois sekä laittaa myöhemmin tilalle lukitusmutteri toiselle puolelle. Siihenkin kannattaa varautua.

Tilasin sitten Imprezan uuden vastaavan ABS-anturin tilalle ja se oli vielä luonnollisesti vääränlaisella sähköliittimellä. Foresteriinkin olisi tietenkin eBaysta löytynyt oikeanmallisella liittimellä, jos olisi perehtynyt asiaan vähän enemmän.

Kun takaa on saanut tarvittavat osat irti, auto näyttää jokseenkin tältä:

Kaikki irti takaa

Kaikki irti takaa

Laakerit

Laakerit

Laakerin tiivistesetti

Laakerin tiivistesetti

Tiivisteissä on eroja, niistä kannattaa vanhaa laakeria pois ottaessa katsoa ja muistaa mikä tulee mihinkin väliin ja miten päin.

Vanhan laakerin prässäys irti

Vanhan laakerin prässäys irti

Vanhasta laakerista tulee uuden paikoilleenprässäystyökalu

Vanhasta laakerista tulee uuden paikoilleenprässäystyökalu

Vanhat laakerit palasina

Vanhat laakerit palasina

Todettakoon, että laakerit olivat tosiaan ihan lopussa. Vanhan laakerin irroittaminen navasta vaati jonkin verran luovuutta ja säätämistä. Se lähti lopulta käyttämällä laakerin ulosvetäjää apuna samalla kun prässillä painoi napaa alaspäin. Vaati aika runsaasti prässiltäkin voimaa. Eikä se uusien laittaminen paikoilleenkaan ollut mitenkään kevyt ja helppo homma. Vanhasta laakerista tosin sai hyvän ja juuri oikeankokoisen työkalun, kuten yleensä tapahtuukin. Se on oikeastaan ainoa, jolla uutta laakeria voi sitä hajottamatta painaa paikoilleen.

Uuden laakerin paikalleen prässäystä

Uuden laakerin paikalleen prässäystä

Uusi laakeri paikoillaan

Uusi laakeri paikoillaan

Osat takaisin paikoilleen, käsijarrun kokoamista (ja räjäytyskuvan tulkintaa miten se tapahtuu), pulttien kiinnitykset paikalleen ja uskoa toimivuuteen niin kyllähän koeajokin sujui taas. Oikean puolen ABS-anturi jäi puolikkaana paikalleen odottamaan vaihtoa ja ABS-valo syttyi siitä kertoen palamaan, poistaen samalla lukkiutumattomat jarrut käytöstä. Samoin takajarru jäi edelleen laahaamaan, se päätti olla tokenematta vaikka edestakaisin pihtien kanssa vaivalloisesti lähtikin liikkumaan.

Laakerien huuto loppui kuitenkin siihen paikkaan, tuli hiljaista. Etenkin kun oli satanut tuoretta pehmeää lunta ja auraamatonta tietä pitkin kulki kitkarenkoilla, niin voi että miten hiljaista.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse