Kategoriat

Jarrumäntähuolto

Vasen takajarru oli laakerinvaihdon yhteydessä todettu pahasti jumittavaksi, eikä se suostunut millään toimimaan. Kokeilin purkaa jarrut päällisin puolin useampaan kertaan ja heilutella mäntää edestakaisin, vaan eipä auttanut mitään. Lopulta kyllästyin auton noin 5km toimintasäteeseen sen verran, että luovutin ja tilasin uuden eli korjaushuolletun jarrusatulan sen tilalle.

eBay löysi Amerikan Yhdysvalloista vasemman puolen korjausrakennetun takajarrusatulan. Hintaansa nähden oli varsin positiivista, että siinä tuli vielä bonuksena kaikki osat ihan uudentuntuisena mukana ja se oli jarrupaloja lukuunottamatta täysin valmis paketti suoraan kiinnitettäväksi. Hinnaksi tuli tulleineen ja rahteineen alle 85e ja sen sai kaiken maksettua tuon eBay Global Shipping systeemin avustuksella kerralla erittäin kätevästi etukäteen tilausvaiheessa ja pahvilaatikko vaan tuotiin kätösiin ilman mitään. Saako sillä hintaa täältä koko pakettia, epäilen. Motonetistä löytyisi kyllä esim. etusatula 140e + 50e pantti, takasatulaa ei lainkaan. Lisäksi tästä ei mitään pantteja tarvinnut maksella mihinkään, joten itselle jäi nyt yksi ylimääräinen jarrusatula samalla, jonka voi huoltaa ja korjata samalla tapaa aivan toimivaksi ja näin teinkin. Sillä oli myös erittäin hyvä ensin vähän harjoitella ja tutkia miten koko satulan osien huolto ylipäätään tapahtuu.

EBC Greenstuff

EBC Greenstuff

Kuten yleensä, nälkä kasvoi sitten syödessä. Kun tilailin muutenkin aiemmin laakerit, niin miksipä ei samalla siinä yhteydessä muun muassa EBC:n Greenstuff -kevlarjarrupalojakin taakse, kun ne pitää kuitenkin uusia aiempien mentyä niin huonoon kuntoon. Eivät olleet niin kovin kalliit kuitenkaan. Etujarruihin en nyt ottanut, koska olisivat olleet aika paljon kalliimmat ja siellä on jo hyvin uudehkot, äskettäin vaihdetut palat sekä levyt. Uusia takalevyjä ei ollut niiden painon takia mitään järkeä tilailla tuolta, nekin kaipasivat samalla uusimista, vasen oli siinä kunnossa. Hain siis Motonetistä uudet takalevyt yhteishintaan 59.80e. Sitten mietin letkuja, koska järjestelmä pitäisi kuitenkin satulan vaihdon yhteydessä myös ilmata… Niin siinähän samalla sitten…

Olin jo jonkin aikaa vähän haaveillut Wezmoton ruostumattomasta teräksestä valmistetuista jarruletkuista, jotka eBaysta bongasin. Eihän siinä muuta sitten kuin niitä tilaamaan samalla kertaa, tuleepahan nekin uusittua. Näyttävät ja tuntuvat niin laadukkailta, että ovat varmaan vihoviimeiset osat, jotka tuosta autosta jäävät jäljelle kun kori ensin ruostuu ympäriltä. Eivät olleet mitenkään erityisen kalliitakaan. Alkuperäiset jarruletkut maksaisivat enemmän.

Samalla tipahti sitten Import Car Partsilta muiden osien mukana takajarrujen tiivistesetti, sekä Puolasta CarSport.pl:n etujarrujen tiivistesetti x 2 yhteishintaan 27e posteineen. Tulivat varsin nopeasti ne ja olivat täysin oikeat, sen lisäksi Subaru Tuningia. Koko tiivistesetin olisi saanut yhtä kätevästi Import Car Partsilta eteen ja taakse. Taakse sieltä semmoisen otinkin. CarSportin tiivistesetistä löytyvät liukutappien pienet tiivistekumit olivat jostain syystä tasan oikeankokoisia, verrattuna aiemmin esim. USA:sta tilattuihin samanlaisiin. Varmaan joku millin ero, mutta kokeiltuani niistä neljää kappaletta, vain nuo puolalaisten lähettämät sopivat täydellisesti. Muut olivat sen verran vääränkokoista, että liukutappi halusi painua takaisin ulospäin.

Carsport

Carsport

Takajarrujen räjäytyskuva, etujarrujen räjäytyskuva, jarruputkien ja -letkujen räjäytyskuva.

Kunhan yksi kerrallaan ensin osaset saapuivat kotiin asti maailmalta, pääsi niitä tutkimaan ja kokeilemaan. Olipa esimerkiksi äärimmäisen mukavaa kun ne olivat uusia ja puhtaita. Sellaisia onkin yllättävän miellyttävää aina asennella.

Jarrumäntäasetelma, remanufactured in USA.

Jarrumäntäasetelma, remanufactured in USA.

Takajarrusatula

Takajarrusatula

Takajarrusatula

Takajarrusatula

Jarruletkut

Jarruletkut

Jarruletkut

Jarruletkut

Jarruletkujen kiinnityspultit ja tiivisteet

Jarruletkujen kiinnityspultit ja tiivisteet

Lähistöllä oleva autohuolto vaihtoi sinne takasatulan osat viemällä ne alle varsin nopeasti, jonka jälkeen auton toimintasäde laajeni normaaliksi. Siellä ihasteltiin letkuja ja epäiltiin, ettei ole niin hienoja osia varmaan ikinä vaihdeltu siinä tilassa mihinkään. Pääsin näin ollen muutaman päivän päästä takajarrun lopetettua laahaamisen, etenemään omaan autotalliin tekemään kaikki loput jutut itse.

Uusi letku, mäntä, palat ja levy

Uusi letku, mäntä, palat ja levy

Letkun liitos jarruputkeen

Letkun liitos jarruputkeen

Tilasin, kun nyt tälle päälle satuin, myös satulan kiinnityspultteja 4kpl vajaa 3e/kpl, niin saisi niitäkin vaihdettua upouusiin. Yllätys oli hieman suuri, kun ne eivät tuohon takajarrusatulaan sopineetkaan. Kuten olisi voinut itse asiassa lukea ja muistaakin, kyseessä ovat tosiaan Front Brake Caliper Carrier Mounting Bolt eli ETUjarrusatuloiden pultit, jotka ihan hyvä oli vaihtaa myös. Ovat nähtävästi isommat kuin takana. Taakse jäivät nyt sitten toistaiseksi vanhat pultit siltä osin.

Lisäksi autohuolto tiputti toisen vasemman puolen takasatulan kiinnityspulteista työpisteen alapuolella olleeseen avoimeen lattiakaivoon. Kuului vaan kolikolikoliPLUPS ja molemmat katsottiin sieltä kaivon nähtävästi löytyvän. Ei siinä sitten kuin asentaja hakemaan viereisestä pulttiliikkeestä uusi sopiva ja korvaava pultti tilalle. Uusi ongelma onkin sitten siinä, että se on erikokoinen kuin muut… Nyt täytyy satulan irrotusta varten olla 14mm ja 17mm avain. Ennen riitti 14mm. Täytyy ratkaista asia jotenkin, varmaan uusilla pulteilla.

Etujarrusatulan kiinnityspultit

Etujarrusatulan kiinnityspultit

Sitten pääsin tutustumaan kyseiseen laahanneeseen satulaan ja miettimään miten muidenkin satuloiden kumit ja letkut vaihtaisi. 10mm avolenkkiavain on pakollinen työkalu letkuja putkista irrotettaessa. Kun letkun irrottaa, putkesta lähtee pikkuhiljaa valumaan ja tiputtelemaan jarrunestettä mitä ei ole syytä valuttaa yhtään mihinkään eikä varsinkaan maalatuille pinnoille. Siihen päälle osoittautui hyväksi tökätä ilmausventtiilin kuminen hattu, eipä valunut enempää. Vanhat kumit ja niiden lukitusrenkaat lähtivät enemmän ja vähemmän ehjinä. Osa lähti noin vain, osa piti ruuvimeisselin avustuksella vääntää rikki ja kammeta irti.

Männän saa parhaiten takaisin paikoilleen, kun laittaa ensin uuden suojakumin sen päälle väärinpäin ja niin, että suojakumin leveämpi reunus tulee männän alareunan kohdille. Redlinen rasva auttoi sitä liukumaan sisemmän tiivisteen yli hyvinkin. Tämän jälkeen vaan reunus kohdilleen ja painamaan mäntää sisään, kumi liukuu itsestään oikealle paikalleen männän yläpäähän. Lukitusrenkaan saa siitä työnneltyä esim. 3mm tuurnalla tökkimällä hyvin helposti oikeaan kohtaan kumin sisälle. Operaatio on sen verran yksinkertainen, että tämä(kin) olisi pitänyt suorittaa jo vuosia sitten, silloin kun ensimmäistä kertaa jarrusatulan tiivisteiden korjaussarjaa tilasin ja siinä noitakin tiivisteitä mukana tuli.

Mäntä

Mäntä

Huollettu satula

Huollettu satula

Etusatulan huolto menossa

Etusatulan huolto menossa

Etujarrusatula huollettu ja paikoillaan

Etujarrusatula huollettu ja paikoillaan

Satulat on maalailtu kuumaa kestävällä alumiinin värisellä spraymaalilla, joka tuskin kuitenkaan kovin pitkään pysyy päällä.

Jarrunesteiden vaihtoa varten hankin Motonetistä paineilmalla toimivan laitteen. Siellä oli kahta mallia, halvempi olisi ollut parikymppiä edullisempi, mutta vaikutti niin jotenkin onnettomalta ja niitä oli siellä tasan yksi, vaikka netissä saldo oli kolme, eikä sen yhden pakettikaan ollut ihan kunnossa. Päädyin hetken harkinnan jälkeen kalliimpaan vaikka se kiitettävästi maksoikin. Työ kun tuli tehtyä yksin, niin tuosta oli runsaasti pelkkää hyötyä. Eipä tarvinnut jarrupoljinta painella ja laite toimi perin vaivattomasti. Mukana siinä tosin tuli aivan vääränkokoinen paineilmaliitin siihen nähden mitä letkuja itsellä oli tarjolla. Onneksi sattui olemaan varastossa oikeankokoisia. Teflonteippiä sellaisen päälle ja kiinni, niin kelpasi täydellisesti.

Paineilmalla toimiva jarrunesteen vaihtolaite

Paineilmalla toimiva jarrunesteen vaihtolaite

Takaisin asentaessa ja ilmatessa on hyvä työntää männät ensin täysin sisään asti. Yksi kerrallaan sitten letkun vaihdon jälkeen laite kiinni ilmausruuviin, ruuvia vähän löysälle ja paineilman säiliöön tuottama alipaine imee putkistosta ilman sekä nestettä pihalle säiliöön.

Letkuja asentaessa myöskin tietty huomasin, että onpas omituista kun edessä ja takana on molemmissa samanlaiset liitännät, mutta letkuista kaksi on ihan erilaisia ja lyhyempiä… Nähtävästi paketissa oli tullut kaksi rumpujarruille tarkoitettua letkua, koska Foresteria on tehty tietenkin myös niillä varustettuna. Tämän tajusin tietenkin jälkikäteen. Olisin tarvinnut letkut neljälle levylle. Siispä yhteyttä myyjään, kun ei tullut itsekään mainittua tilatessa auton olevan mallia turbo, muuten kylläkin tiedot oikein. Myyjän kanssa todettiin, että näinpä pitäisi tosiaan olla neljä levyjarrun letkua tässä mallissa ja pelkkiä postikuluja vastaan lähtisi kaksi sellaista oikeaa letkua kyllä matkaan. Laitoin vähän extraa mukaan vaivasta sen verran hyvästä ja asiallisesta palvelustakin, vikaa kun oli ostajassakin. Ja Subarun valmistajassa, olisivat nimittäin alun perinkin voineet tehdä pelkkiä levymalleja ja jättää rummut välistä kokonaan…

Sain siis vaihdettua letkut ja huollettua satulat vasemmalta puolelta kokonaisuudessaan. Vasen etumäntä ainakin oli puoliksi täysin jumissa, piti töitä tehdä jotta sai toisen männistä liikkumaan yhtään mihinkään. Toinen liikahteli kyllä melko vaivatta, joten pistin sen väliin tässä tapauksessa ihan käteväksi osoittautuneen jarrumäntätyökalun. Kokeilin kyseisellä työkalulla aiemmin myös saada sitä jumittanutta mäntää liikkumaan, mutta ei siitä oikein liiemmin apua ollut. Etummaisessa riitti toisen männän tultua jonkin verran ulos, laittaa työkalu väliin ja painella poljinta niin pitkään, että toinenkin lähtee liikkumaan. Olisi pitänyt painella niitä reippaasti vaan polkimen kanssa ulos enemmänkin vaikka lähes kokonaan, olivat molemmat niin jumissa. Vaan ei, jätin ne turhan sisään, irrotin letkun ja vedin sitten pihdeillä ulos pitkällisen taistelun jälkeen. Olisi helpottanut huomattavasti sitä vaihetta ja nesteellä nyt mitään väliä siinä kohtaa kun se vaihtuu kuitenkin.

Jarrumäntätyökalu

Jarrumäntätyökalu

Motul RBF 600

Motul RBF 600

Nesteeksi tuli Motul RBF600 RACING! Varmasti hyvää. Koska Racing. Sopii nyt ainakin tähän tapaan millä mennään. Aiempaa nestettä ruiskulla säiliöstä pois ja talteen, nähtävästi siinä voisi olla suurehko injektioneula jopa kätevä koska pelkällä ruiskulla ei pääse kovin pitkälle säiliössä olevien esteiden takia. Uutta nestettä sitten tilalle aina kun vanha hupenee. Ilmauslaitteen mukana tuli myös jonkinlainen nestesäiliö, joka automaattisesti lisäisi nestettä tarpeen mukaan kun sen kääntäisi säiliöön ylösalaisin ja antaisi olla… Mutta jäi käyttämättä.

Osoittautui järkeväksi laittaa nipan ympärille vähäsen rasvaa, niin kierteiden välistä pääsevien ilmakuplien tulo loppui.

Jarrunesteen vaihtolaite töissä

Jarrunesteen vaihtolaite töissä

Tein myös oikean puolen takasatulan kumien vaihdon irrottamalla pelkän satulan ja teippaamalla ilmastointiteipillä letkun pään vaihdon ajaksi, kun ei siihen uutta teräspunosletkua sitten ollut. Ei teippikään nestettä kovin pitkään pitänyt vaikka vähän auttoikin. Tarkoitus oli ottaa letkukin kyllä irti, mutta ruostunut liitos ei lähtenytkään millään auki. Siihen pitänee uhrata enemmän aikaa ja mm. lämpöä ja irrotusöljyjä. Oikean puolen etusatulaa en enää sillä kertaa jaksanut edes kokeilla, täytynee lähteä siitä, että siinäkin jonkinlaista jumitusta esiintyy, seuraavalla huoltokerralla sitten.

Kyllä on nyt jarruja väännetty taas sen verran, että ovat käyneet entistä tutummiksi. Varmaan suorittaisi jo esim. yhden pyörän jarrusatulan liukutappien tiivisteiden vaihdon alle 15min renkaan irroituksesta aloittaen, asfalttipihalla…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse