Kategoriat

Katsastus kaudelle 2014

Nyt jos olisi Maxwell Smartista tuttu cone of silence käytössä, niin I’m so happy I’m so happy this is the best day of my liiiiiiiiiiiife!! Pidin joulukuussa kesälomaa ja Forester nimittäin katsastuksessa kerrasta läpi. Siinä on aina se, että periaatteessa kaikkihan on kunnossa, mutta… Ja jos jotain löytyykin, niin sen Subarun tapauksessa tietää varmaksi ettei korjauslasku ole ikinä erityisen pieni. Onhan siihen tullut vuoden aikana erinäisiä osia vaihdeltuakin.

Nyt ei tullut varailtua aikaa Riihimäelle, jossa yleensä olen ensin käynyt Subaru-huollossa, vaan ajattelin kokeilla josko joku paikallinen firma toimisi samalla tavalla ja niiden kanssa voisi neuvotella. Sehän onnistui, kello 9:00 kun Launeen katsastusasema aukeni, olin ovenkahvassa kiinni ja suoriltaan halliin sisään vaan aikaa varaamatta. 20min myöhemmin lappusten kanssa ulkona.

Katsastuspäätös: hyväksytty

Katsastuspäätös: hyväksytty

Eikä Subaru nelivetoa ajeltu tällä(kään) kertaa enää jarrudynamometriin, vaan jarrutesti jarruttamalla ja 4X4 OK! Haha! Siitä piti kyllä vähän jo tiskillä kysyä heti ”onko aikoja” perään ettei varmastikaan täällä Subaru nelivetoja MISSÄÄN NIMESSÄ ajella rullille, eihän? Piti kutsua sitä varten katsastaja mukaan ihan tulokselliseen neuvotteluun. Kaksi kertaa auton omistushistorian aikana jarrudynamometrissä on kaksi kertaa liikaa. Kun ei pakko ole siinä autoa rikkoa, niin mieluiten ei rikota.

4X4 OK!

4X4 OK!

Ainoana ohjeena oikeastaan oli, että etusumuvalot näyttävät aavistuksen verran turhan alas. Todettiin tosin samalla, ettei niillä missään tilanteessa ole oikein mitään käyttöäkään. Vasemman puolen takajarrulevy oli vähän tummempi kuin oikean puolen, johtuen varmaan siitä kun takajarru yhdessä kohtaa laahasi melko ikävästi. Se on tehnyt sitä nyt muutaman kerran parin vuoden aikana ja huoltoa sille olisi kyllä luvassakin.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse