Kategoriat

Keväthuoltoa kaudelle 2013

Tänä vuonna pieni keväthuolto sekä renkaiden vaihto-operaatio piti suorittaa jo melko aikaisessa vaiheessa. Käytännön pakko se oli suorittaa mahdollisimman pian, koska jarrut olivat autohuollon mielestä ”aivan lopussa”. Suoritusta vähän viivästytti valtakunnan lumitilanne ja sitä kautta rajoitettu pääsy huoltotilaan. Vihdoin lumet kuitenkin sulivat ja pääsi töihin.

Operaation suunnittelu alkoi hakemalla Motonetistä tarvikkeita, eli:
Jarrupalat Subaru 97- 22-1597 29.90 e
Jarrulevy Subaru jäähdytetty ø276 22-5590 36.90 e/kpl eli yhteensä 103.70e koko setti.

Olisin tilannut näistäkin kaikki mieluiten ulkomailta, jos se vain olisi ollut käytännöllistä ja samaan hintaan olisi saanut vähän parempaa tavaraa. Ei oikein ollut kuljetuskustannusten takia järkevää, vaan mentiin nyt sitten edullisimmalla tavalla.

Samalla sitten muuten kaikenlaista pientä tarviketta ja tarveainetta mukaan.

Viikonloppu alkoi ajamalla auto kuivamaan talliin ja pesemällä ensin kesärenkaat, joita ei tietenkään silloin syksyllä voinut pestä kesärengaskauden päättyessä ja niitä varastoidessa. Tuli liuotinpesun, vanneharjan ja saippuapesun kanssa niin puhdasta, että. Samalla tuli vahattua sekä vanteet, että itse renkaiden ulkosyrjä.

Renkaat pesty ja vahattu

Renkaat pesty ja vahattu

Seuraavaksi tunkki alle, varmistus pukeilla ja ensimmäinen eturengas irti. Tähän asti kaikki hyvin. Käytännössä ainoat tarvittavat työkalut koko hommassa olisivat 14mm ja 17mm kiintolenkit, jos siis kaikki menisi hyvin. Koskaanhan näin ei kuitenkaan tapahdu.

Ensimmäinen asia oli havaita 14mm räikkälenkin puuttuvan. Ei se mitään, 14mm hylsy ajoi kyllä saman asian ja kaksi pulttia lähti irti. Sylinteri roikkumaan rautalangan avulla tieltä pois vain.

Lähtötilanne

Lähtötilanne

Sylinteri irti

Sylinteri ja palat irti

Sitten jarrusatula irti. Paitsi että sen kiinnityspultit olivat täysin jumissa. Siis täysin. Työkaluina olivat halpa 17mm kiintoavain, kallis mutta lyhyt 17mm räikkälenkki, 17mm hylsy räikkäavaimessa, paineilmapulttikone josta puuttuu enää paineilma, vasara, sekä näiden lisäksi paljaat kädet. Ei kovin hyvä asetelma. Ensimmäisen eli ylemmän pultin kanssa meni ehkä noin 15 minuuttia säätäessä, ihmetellessä, kääntäessä, hakatessa, vääntäessä ja pultinirrotusainetta suihkutellessa, kunnes se lopulta lähti kuin lähtikin pyörimään. Toisen eli alemman pultin irrottaminen oli vielä hankalampaa, mutta kyllä se vajaan kahden tunnin yrittämisen jälkeen lähti lopulta kun riittävästi ainetta suihkutteli, sai satulaa vähän pyörimään ja käytti riittävästi vasaraa apuna. Niitä pultteja ei ainakaan viiteen vuoteen ole taidettu yhtään kertaa avata, joten ei ihme.

Sittemmin voitelin molemmat pultit ja niiden reiät runsaalla kuparivoiteella ihan seuraavaa kyseisten pulttien irroittajaa ajatellen…

Uudet ja vanhat palat

Uudet ja vanhat palat

Vanha ja uusi pala rinnakkain

Vanha ja uusi pala rinnakkain

Vanha levy vaihdon tarpeessa sekin

Vanha levy vaihdon tarpeessa sekin

Palat olivat päällisin puolin samanlaiset. Vanhemmista lohkeillut jo palasia, eivätkä olleet huollossa mitenkään väärässä sanoessaan niiden olevan aivan lopussa. Ei nyt täyttä varmuutta ole tuon kitinää aiheuttavan merkkiklipsin syvyydestä onko se aivan oikea, mutta olkoon tuommoinen ainakin toistaiseksi. Onneksi vanhoissa paloissa sellaiset sattui olemaan, sekä onneksi niissä oli myös nuo suojat levyjen ja sylinterin väliin. Ei tullut ajateltua sellaisia mahdollisesti tarvittavan myös, eikä tarkistettua etukäteen onko niitä. Suojat kyllä melkeinpä vaihdon tarpeessa olisivat nekin, ruostuneet jo puhki.

Uuden levyn pintaan kerros grafiittipastaa

Uuden levyn pintaan kerros grafiittipastaa

Jäykästä lakkasiveltimestä oli runsaasti apua, oli huomattavasti parempi kuin aiemmin levitystarkoitukseen käytetty vaahtomuovisivellin. Eikä tuo ihmeisiin taida siltikään pystyä, takajarrulevyissä näkyy jo parin vuoden jälkeen ruostekerros päällä. Sitten vain grafiitin kuivuttua levy paikoilleen, kuparitahnaa pulttien voiteluun ja ihailemaan lopputulosta kun se vielä on uusi ja kiiltävä. Sitä se ei pitkään ole.

Uusi levy paikoillaan

Uusi levy paikoillaan

Jarrukengän huolto sisälsi grafiittitahnavoitelun, sekä liukutappien ja palojen reunojen voitelun Redlinen rasvalla, jota lienee kymmenien ellei satojen vuosien omiksi tarpeiksi tällä käyttömäärällä mitä sitä on tähän mennessä kulunut. Samalla olisi tietysti voinut nuo kumiosat vaihtaa uusiin nekin, vaan eipä tullut oikeastaan mieleen sitä.

Jarrusatula käsitelty ja palat paikoillaan

Jarrusatula käsitelty ja palat paikoillaan

Etujarru valmiina

Etujarru valmiina

Kaikki kasassa, toiselle puolelle sama operaatio. Sen pultit lähtivät hieman helpommin irti, vaikka kyllä niidenkin parissa ihan töitä sai tehdä. Pultinirrotusaine ei ole ollut turha ostos…

Kesärenkaat alle, sisätilojen imurointi, pariin kertaan pesu ja vahaus, sekä koeajolle. Kaikki toimi kuten pitääkin.

Valmista tuli

Valmista tuli

Samalla nyt sitten kun aikaa oli, tuli suoritettua vähän pienempiä huoltotoimenpiteitä. Yhdessä kohtaa talvella se aiemmin epämääräisesti toiminut vaihteenvalitsimen polttimo sammui. Ei lähtenyt enää kopauttamalla päälle, no se olikin koko ajan vain entistä hankalampaa muutenkin saada toimimaan. Eipä se juuri menoa haitannut, vaikkei pimeässä tiennytkään missä kohtaa valitsin on ja yleensähän se on joka tapauksessa D:llä. Joten! Pientä selvittelyä sähkökaavioista ja netistä, että kyseessä on GE37 -mallinen 1.2W pieni lamppu. Näitä löytyi kuitenkin kahta erilaista: toinen 1.2W ja toinen 2.0W. No tottakai se 2.0W tilalle koska MORE POWER! Ja toivomus, ettei mitään esimerkiksi sula.

Kahden watin polttimot

Kahden watin polttimot

Se olikin jälleen aika homma saada esiin, koska edellisestä keskikonsolin purkamisesta onkin vierähtänyt hetki. Ei mitään ideaa miten se lähtikään irti… Joten ensimmäisenä irroitin hansikaslokeron, joka oli virhe, tästä olisi selvinnyt irrottamalla pelkät kaksi keskimmäisen lokeron alta paljastuvaa ruuvia. Niillä kiinni ollut paneeli irti ja käsijarrun ympärille. Seuraava muovisuoja ei edes ollut millään kiinni, vaan lähti hieman vetämällä irti. Polttimo löytyikin sitten sieltä alta.

Vaihteenvalitsimen merkkivalo

Vaihteenvalitsimen merkkivalo

Vaihteenvalitsin entistä kirkaampana

Vaihteenvalitsin entistä kirkaampana

Ja sehän loistaa nyt kirkkaana! Kyllä kannatti. Samalla kun noita polttimoita sattui muutamia olemaan, ajattelin vaihtaa myös muita sellaisia. Lähinnä tehokkaampiin. Eli muun muassa tupakansytytinliitännän valon. Purin siis keskikonsolia lisää kunhan jälleen keksin jalopuujäljitelmänkin lähtevän ihan vain vetämällä irti. Mutta mutta, kun olin alimman paneelin siitä sitten irti saanut ja vihdoin kyseisen polttimon irti… Se olikin vihreä. Ahaa. Onko vihreillä polttimoilla varauduttu tähän? Ei ole ei. Siispä ei sitä vaihdeta mihinkään tällä kertaa.

Tupakansytytinlaturiliitännän polttimo

Tupakansytytinlaturiliitännän polttimo

Eikä se mitään, seuraavaksi ajattelin korjata ajovalojen korkeussäätimen polttimon. Sehän nyt ainakin olisi tuommoinen samanlainen ja lisäksi se oli myöskin palanut. Ensin jonkun aikaa piti taistella kyseisen kytkimen kanssa, jotta sitä sai ulos purkamatta mitään isompaa tieltä pois. Lähtihän se ja purkautui muutamaksi kappaleeksi. Ja sitten jälleen luvassa mukavia yllätyksiä.

Ajovalojen korkeussäädin irti

Ajovalojen korkeussäädin irti

Ensinnäkin: se oli vihreä. Toiseksi: se oli joku aivan omanlaisensa malli taas… Niinpä tietysti. Oli erittäin hyödyllistä tämä. Tietääpä ainakin mitä seuraavaa kertaa varten tulee hankkia.

Ajovalojen korkeussäätimen polttimon väri ja malli...

Ajovalojen korkeussäätimen polttimon väri ja malli…

Laadun tae

Laadun tae

Syksyä ajatellen on nyt myös valmiiksi pestyt ja paketoidut talvirenkaat odottamassa. Kaikkiin niihin vaihtui samalla venttiilinhattu uuteen, vanhat olivat sen verran lohkeilleetkin.

Vielä lopuksi kun rengaspaineet tarkastin, laitoin kesärenkaiden eteen alhaisesta rengaspaineesta kertovat venttiilinhatut. Varmaan on kyllä joku todennäköisyys ja suuri riski, että nyt kun sellaiset on, niin yhtenä aamuna renkaat ovat tyhjinä niiden vuodettua jostain kohtaa. Ei ollut kuin 2.8 mallisia saatavilla, mutta se tuntuu kyllä ihan hyvältä paineelta muutenkin.

Rengaspaineesta varoittavat venttiilihatut

Rengaspaineesta varoittavat venttiilihatut

Kyllähän siinä viikonloppu hyvin vierähti, mutta kannatti.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse