Kategoriat

Forester jumissa

Jaha jaha, kävi näin että Subaru Forester AWD jäi lumeen jumiin! Parkkipaikalleni! Vieläpä siis ihan omalle paikalleni!!

Peruutin nimittäin liian jyrkässä kulmassa taaksepäin pois. Olin jo alun perin parkittanutkin vähän normaalista poikkeavassa kulmassa, joten jouduin kääntämään korjausliikkeellä toiseen suuntaan vielä paljon jyrkemmin kuin yleensä päästäkseni pysäköintipaikalta pois, muutenkin ahtaalla alueella. Lomps vaan, vasen eturengas tipahti vallista vähän alaspäin hautautuen siitä lumikinokseen. Siihenpä jäi kiinni, siis huokaus Razz En aluksi tätä tietenkään uskonut, vaan pistin reteästi pakkoykkösen päälle ja käänsin takaisin oikealle. Auto ei hievahtanutkaan. Aha? Ratin kääntelyä… R… 1… R… 1… Jaha. Eihän se siitä mihinkään noussut kun yhdestä kulmastaan aivan kiinni ja kaikki muut renkaat sutivat tyhjää vaikka mitä tekisi. Noo, laitoin sitten nerokkaasti automaatin 1:lle jauhamaan, ajatellen nousevani käsivoimin avustamaan autoa hieman nousemalla ulos ja nostamalla oven kohdilta. Siitähän se näillä keinoin vähän liikahtikin ja olisi voinut omin avuin jopa lähteä.

Omaa parkkipaikkaansa kolaamassa ollut naapuri siinä samoilla hetkillä ilmestyi paikalle tarjoamaan taloyhtiön lapiota ja kyseli tarvitsenko hiekkaa, kun sitä oli siinä joidenkin metrien päässä sepelilaatikossa myös tarjolla. Tässähän on kyllä, köh köh, nelivetoauto kyseessä, mutta jos nyt sitten… Kolmen muun jää/lumiseoksen päällä sutivan renkaan tienoille kasa sepeliä, kokeilemaan mitä tapahtuisi ja siiiiitähän se kiipesi irti varsin mukavasti.

Jumituspaikka

Jumituspaikka. Ja ei näytä vaikealta ei.

Oli niin uusi kokemus tämmöinen jumiin jääminen ja vielä niin helpossa paikassa tasaisella maalla, että aivan hämmennyin! Samaisella naapurilla oli sama parkkiruutu ollut joskus muinoin itsellään, eikä se suotta kohtaa samalla kritisoinut.

1 comment to Forester jumissa

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse