Kategoriat

Ensiapua pakoputkelle

Pakoputki on jo aika pitkään kuulostanut siltä, että se pikkuhiljaa vuotaa yhä enemmän ja enemmän. Nyt se kuitenkin piti jo jonkin verran kolinaa sun muuta ääntä, että pitäisi varmaan kiinnittää asiaan huomiota. Osat pitäisi kyllä vaihtaa kokonaan uusiin, mutta tätä rajoittaa taloustilanteen lisäksi erityisesti se, että ei ole nyt talvisin oikein käytettävissä autotallia eikä vaihtopaikkaa. Vähän hankala on vaihtaa pakoputkea taloyhtiön asfaltoidulla parkkipaikalla. Lisäksi pitäisi vielä kyseiset osat ensin jostain etsiä.

Auton alle vilkaisu taskulampun kanssa ei parantanut tilannetta lainkaan. Sieltähän se pakokaasu selkeästi tuli ulos muualtakin kuin takapöntöstä. Operaatiota varten varauduin CRC:n pakoputken korjaustahnalla, sekä jonkinlaisella pannalla. Hinnat olivat sillä lailla edullisia eli yhteensä 10€, että niitä voisi ainakin ensiapuna kokeilla onko niistä mihinkään. Panta on jotain kumia, joka kiedottaisiin rautalangan avustuksella vuotokohdan päälle ja se sulaa sitten siihen.

Paikkaustarvikkeet

Paikkaustarvikkeet

Paikkaustahnaa

Paikkaustahnaa

Näyttäisi olevan tuo taaimmainen putkenpätkä joka ainakin on puhki, enkä jotenkin usko vaimentimenkaan olevan enää kovin hyvässä kunnossa. Sen verran rapeaksi siitä se ulommainen peltikerros on jo käynyt, ruostunut ja kadonnut suurimmaksi osaksi. Kiitän teiden suolaajia oikein runsaskätisesti. Rakenteen räjäytyskuvassa putki on numero 5, eli exhaust pipe assembly rear. Kumi on kuvassa numeroltaan 21.

Vuotokohdat näkyvät kiinnikekumin molemmilla puolilla

Vuotokohdat näkyvät kiinnikekumin molemmilla puolilla

Auton alle päivänvalossa vilkaistessa löytyi toinenkin vuotokohta aiemmin havaitun vierestä. Alunperin otin vielä lyhyen pätkän sitä pantakumiakin mukaan tarkoituksena kiinnittää se tuohon päälle. No ei se ainakaan samantien onnistunut. Olin nimittäin arvioinut etäisyyden vähän väärin muistikuvien perusteella ja pakoputkihan kulkeekin itse asiassa melko kaukana auton keskivaiheilla eikä sinne ihan tuosta vaan pääsekään käsiksi, saati pyörittelemään helposti rautalankaa putken ympäri. Katsotaan sitä siis ehkä myöhemmin. Ei siis muuta kuin olosuhteista johtuen parkkipaikalla auton alle lumeen makaamaan ja tökkimään massaa vuotokohtaan. Onnistui aivan hyvin paljain käsin. Vähän sitä piti sulatetun lumen avustuksella notkistaa, mutta semmoista muovailuvahan tuntuistahan se pitkälti oli. Ohjeissa todetaan hieman ristiriitaisesti ihokosketusta olevan syytä varoa, mutta kuitenkin tahnaa voi pehmentää kosteilla käsillä.

Vuotokohdat paikattu toistaiseksi

Vuotokohdat paikattu toistaiseksi

Tahnan kuivatusaika olisi noin 10 tuntia. Ei ole oikein tietoa miten pakkanen siihen mahtaa vaikuttaa, oletettavasti se ei ainakaan paranna mitenkään tilannetta. Tuohon oikeanpuoleiseen kohtaan täytyy vielä myöhemmin kokeilla jos saisi pantaa vähän laitettua päälle vahvistukseksi.

Ja ainakin seuraavana päivänä tehdyn käynnistyksen ja ajelun jälkeen näyttäisi paikkaus jopa pitävän.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse