Kategoriat

Katsastus kaudelle 2013

Aamu alkoi reissulla tuttuun paikkaan Riihimäen Subaruhuoltoon mittarissa ollen lukema 148455km. Etukäteen oli tullut arvio tähän pikkuhiljaa vaadittavasta 150000km huollosta sähköpostiin ja summa suurinpiirtein oli tiedossa. Ajaksi oli huoltoa varatessa kerrottu 3,5 tuntia joten laskeskelin kaiken olevan valmiina noin kello 12 maissa ja annoin työnantajalle optimistisen arvion töihin saapumisestani kello 13-14 välillä suunnilleen. Autoa viedessä kuitenkin todettiin tässä menevän suunnilleen koko päivä, että ehkä 14 maissa olisi valmista, riippuen katsastusaseman jonoista. Aha! Siitä tunnin ajomatka takaisin… Noh, auto olisi huollosta valmiina suunnilleen siinä 12:30, jonka jälkeen lähdettäisiin katsastamaan se ja siinä menisi jonkun aikaa. Sanoin tulevani siinä puolen jälkeen jossain kohtaa sitten takaisin odotustiloihin sitä kärkkymään, josko vaikka pääsisi johonkin järkevään aikaan töihinkin vielä.

Päätin odotusajalla kävellä läheiseen liikekeskus-keskittymään valtatien toiselle puolelle. Kävellä tällä kertaa, koska autonvuokrauksesta on sen verran monta kokemusta ja niissä ei kertaakaan ole ollut tankki täynnä vuokra-autoa noudettaessa, kuten pitäisi olla. Joka kerta siitä on joutunut sanomaan. Etukäteen olisi tietty voinut varmistaa Citymarketin avautuvan kello 8, kuten normaalisti sellaiset kaupat aukeavat, eikä kello 9. Joten tulipa samalla tunnin lenkki tehtyä kohtuullisessa pakkasessa.

Kaupoissa kierrellessä soi puhelin ja korjaamon puolelta sitä vähän kyseltiin uudelleen katsastusajatuksesta. Olisi kuulemma vähän siinä ja siinä kannattaako sinne mennä lainkaan edes yrittämään, etupyörien jarrupalat ovat nimittäin aivan finaalissa. Ihan melkein täysin. Metallipintaa näkyvissä ym. Voi ei voi ei voi ei. Noh, päivä oli 19.12. ja katsastus ehdottomasti pitäisi ainakin aloittaa 27.12. mennessä, joten toivoin korjaamon tekevän taikoja ja yrittävän saada sen nyt jotenkin mahdollisuuksien mukaan läpi, pakko se kuitenkin olisi siellä nyt käyttää. Luvattiin yrittää jarruja herkistellä ja tehdä mitä voidaan. Etujarrupalat ja -levytkin ovat kyllä olleet mielessä, josko niille jossain kohtaa pitäisi jotain tehdä. Takana on vaihdeltu ja säädelty niitä kyllä, mutta näyttäisi olevan sopiva hetki opetella miten tehdään sama edessä. Loppuaika menikin kauppoja kierrellessä ja päädyin takaisin lupaamanani aikana vajaaksi tunniksi odottelemaan autoa kilometrin päästä katsatuksesta saapuvaksi.

Ensimmäinen kysymys auton palaillessa takaisin pihaan oli luonnollisesti ”menikös se läpi?” Ja MENIHÄN SE!! Loistava homma! Raastava epätietoisuus joutuisiko tässä jotain nyt keksimään päättyi siihen paikkaan, eikä enää tuottanutkaan niin harmitusta maksaa huollosta ja katsastuksesta aiheutunutta 610.70 euron laskua.

Lasku tehdystä työstä

Lasku tehdystä työstä

Varmaan tulee tuo Toyota-merkkinen jarruneste rikkomaan uudet palat sitten, kun sellaista näköjään laittoivat… Subaruun. Toyotaa. Yäh, ei ei ei ei ei.

Edelliseen isompaan eli 100000km huoltoon verrattuna tarvikkeiden hinnat olivat pysyneet suunnilleen samoissa suuruusluokissa, mutta kuitenkin myös muutoksia oli seuraavasti:

  • Öljylaatu on vaihdettu Castrol SLX Professional Powerista Castrol Edge Professionaliin, joka on kokonaisuutena kympin kalliimpaa.
  • Automaattilaatikkoon meni viimeksi 6 litraa Castrolin öljyä, tällä kertaa 5,5 litraa merkkiä Subaru ATF ja Omnim jotakin. Litrahinnassa on 6e eroa Castrolin hyväksi, eli tämä oli nyt vähän reilut 23e kalliimpaa (ja se on muuten prosentteina todella paljon).
  • Jäähdytinnestettä meni viimeksi 3,0 litraa ja nyt 3,5 litraa. Hintaa lisää aiempaan verrattuna 4e.
  • Yhden työtunnin hinta on kolmessa vuodessa noussut kymmenellä eurolla.

Alkuperäinen hinta-arvio oli 549.80 e, jossa oli mukana ilmeisesti pelkästään manuaalivaihdelaatikon öljyt, joten siitähän puuttuivatkin kokonaan hinnoittelusta laskuun tiensä yllättäen löytäneet automaattilaatikon öljy ja öljynsuodatin. Enkä muistanut sanoa, että saisiko sen päästömittauspaperin myöskin arkistoitavaksi. Olisi kiva nähdä sitäkin, mutta aina hävittävät sen näyttämättä lainkaan ellei erikseen pyydä. Mutta kyllä kannatti, kahden litran ahdettu vastaiskumoottori kehrää jälleen tyytyväisyydestä sille ominaisella tavallaan.

Pääsin vielä töihinkin sopivasti puoli kolmen aikoihin, ei hirveästi poikennut alkuperäisestä ajatuksesta.

Jarrujen suorituskyky <3

Jarrujen suorituskyky <3

Jarrutkin tuli jälleen testattua koejaolla, kuten pitääkin. Seuraavaksi siis jarrupaloja vaihtelemaan. Motonetistä näköjään löytyisi ihan kätevästi, kahtakin eri mallia: 22-1337 Forester ->02 Eteen jos 128x58mm [1997 – 2002] ja 22-1597 Forester ->02 Eteen jos 138x60mm [1997 – 2002]. Mitoissa sentin ero, jes. Niistä pitäisi joku valistunut arvaus tehdä kumman paketin ottaisi, molempia näyttäisi sentään paikalla olevan sopiva määrä.

Ajoaikaa on jälleen vuosi edessä Smile

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse