Kategoriat

Uusi aika alkoi

Kelloja siirreltiin jälleen toiseen aikaan. Toivoisin kovasti, että tämä pelleily niiden kellojen kanssa voitaisiin vähitellen lopettaa järjettömänä. Siitä keinotekoisesta kellon siirtelystä ei ole yhtään mitään hyötyä mutta toisaalta paljonkin pelkkää haittaa.

Nykyaikainen ja moderni digitaalinen ihmiskunnan tekniikan kehityksen huippusaavutus – Back To The 80s Subarukello 12h näytöllä

Fiksusti tajusin tämän kellojen siirtelyn vaikuttavan muun muassa nyt sitten lämmityksen ajastuksiin, noin nimittäin jälkikäteen tämän tajusin sitten. Tähän osittain, mutta vain osittain, liittyy myös poikkeava työaika tälle viikolle. Kaksi kelloasiaa samaan aikaan oli selvästikin jo liian monimutkaista. Kävin kyllä muuttamassa auton lämmitystä työajan takia vähän myöhemmäksi, jotta pääsisin lähtemään lämpimällä autolla. Ei vaan siinä kohtaa tullut mieleen, että olisi pitänyt muuttaa myös kellonaikaa ylipäänsä, koska kellohan siinä ajastimessakin on. Auto oli ehtinyt aamulla jäähtyä puolisen tuntia ennen lähtöä. Noo, muutin sitä ajastimen kelloa tämän tajuttuani, jotta olisi sekin oikein edes seuraavana aamuna.

Ajastin

Toisen kerran samana päivänä tajusin kellon vaikuttavan lämmityksen ajastuksiin töissä. Koska menin tavallisesta poikkeavaan aikaan, käytin ja väänsin erittäin ansiokkaasti normaalisti tolpassa käyttämäni kellokytkimen vieressä olevaa kytkintä, jotta se aloittaisi  lämmityksen pari tuntia normaalia myöhemmin. En millään viitsinyt sotkea sitä normaalia ajastusta joka on asetettu JUST HYVIN täydelliseen ajankohtaan normaaleja päiviä varten. Ja mitä tapahtuu? Palaan autolle töiden jälkeen, auto kylmä. Lämmitys on loppunut tuntia ennen lähtöä. Koska en tajunnut, että nyt se normaalikin ajastus on väärin eikä siitä voi ottaa referenssiä.

Käänsin tänään käyttämäni kytkimen sittemmin oikeaan kohtaan, mutta ymmärsin tietysti vasta myöhemmin kotona sen normaalin ajastuksenkin olevan tällä hetkellä tunnin väärässä. Nyt sopii muistaa seuraavaksi kääntää se oikeaan aikaan, eikä se silloinkaan ole just siinä missä pitää, vaan sielläpäin. Menee taas hetki siihen että sen saa siihen juuri oikeaan kohtaan. Kirotut tolpat, joista ei tule virtaa 24h pitäisi kaikki rikkoa ja jumittaa olemaan aina päällä.

Siemens SSTL 8MMO258 16A 230V

Miksei vain voida yhteisellä päätöksellä tätä typeryyttä lopettaa ja mikä siinä oikein olisi niin vaikeaa.

Toiveena oli päästä seuraavana päivänä lämpimällä autolla töihin ja lämpimällä autolla kotiin… Ja pääsinkö? En päässyt! Lähdin töistä ja auto taas kylmänä. Tällä kertaa havaitsin, etten ollut muuttanut auton omasta ajastimesta paluumatkan aikaa yhtään eteenpäin, vaan sehän päättyi edelleen kello 16… Noh, kolme päivää viidestä lämmitys sentään sitten toimi jo normaalisti.

Ihmettelin tosin yhdessä kohtaa auton takaikkunoiden olevan melko huuruiset aina perille päästessä ja etuikkunoidenkin huurtuvan vähäsen sisältä. En tähän sen enempää kiinnittänyt huomiota, ajattelin sen johtuvan kosteasta säästä. Sitten jonkun viikon päästä havaitsin jossakin kohtaa aiemmin säätäneeni lämmityksen puhaltamaan näköjään vain sisätilojen kautta, eikä ilmaa tullut ulkoa lainkaan… Ei ihme. Ei näin.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse