Kategoriat

Talvea kohti

Tänä vuonna tuntuisi olevan talvirenkaille käyttöä jo melko aikaisessa vaiheessa joten kitkat alle ennen kuin lunta ja jäätä taas tulee. Matka siis viikonlopuksi maaseudulle ja renkaanvaihtoprojekti käyntiin. Joku tuntihan siinä vierähti vaihdossa ja muussa samassa yhteydessä suoritetussa tarkistuksessa. Ajoitus vaikutti olevan näin jälkikäteen varsin hyvä: lauantaina vaihto ja ensimmäiset pakkaset oikeastaan alkoivat seuraavana torstaiaamuna. Luntakin olisi kai luvassa vähitellen.

Milläköhän renkaanvaihtokaudella sitä muistaisi olla pysäköimättä tallissa turhan lähelle seinää, tunkin pyörittäminen kahvalla kun vaatiikin yllättävästi tilaa… Se on hyvä aina puolivälissä huomata se sama ongelma kuin ennenkin ettei kahva mahdu kääntymään kun ottaa kiinni seinään. Mutta kääntyy se tunkki hyvin ruuvimeisselilläkin pyörittämällä. Renkaat tulivat alle, etukäteen varmistin vielä ilmanpaineidenkin olevan valmiiksi kohtuuhyvissä lukemissa. Lähinnä ettei tule vaikka viimeisen kohdalla yllätyksiä ja pitäisi maaseudulta lähteä etsimään jostain siihen ilmaa, miehitettyjä huoltoasemiakin kun on nykyään niin helposti löydettävissä. Puhumattakaan niiden paineilmamittarien toimivuudesta ja luotettavuudesta.

Samalla kun nyt huoltotilat olivat käytössä, päätin selvitellä mistä syystä lisäpitkät eivät enää syty. Olisiko rele mennyt, vai tuliko se keväällä kytkettyä jostain syystä irti, onko valintakytkin sisätiloista mennyt rikki vaiko mitä? Olikin loppujen lopuksi yksinkertaista korjata ne vaihtamalla ihan vaan sulake.

Sulake sanoi räps

Kyseessä oli semmoinen 10A minisulake, joita ensimmäisenä etsin auton omasta pikkuvarastosta. Jostain syystä en ollutkaan sinne niitä yhtään laittanut jemmaan, eikä niitä löytynyt sitten oikein mistään auton pientarvikkeiden läheltäkään varastosta – vaan vihoviimeisen laatikon pohjalta eri paikasta. Olin kuitenkin ihan varma, että olisin niitä ostanut kasan juurikin siksi että niitä tällaisessa tilanteessa sitten olisi ja löytyisikin. Nyt on taas riittävästi valoa tarvittaessa käden ulottuvilla.

Sulake vaihdeltu uuteen

Muuta havaittua: toisen puolen parkkivalo oli sammunut. Ensin piti hetki miettiä mitenköhän ne lähtivätkään irti, mutta kiertämällä sitä kantaa ihan vaan. Motonetistä aikoinaan hommatut ”valkoisempaa valoa” näyttävät ja sinisellä päällystetyt polttimot eivät ehkä kaikesta päätellen sittenkään olleet se laadukkain valinta… Toinen kyllä paloi ihan normaalisti ennen irroitusta, mutta heti operaation jälkeen otetun kuvan perusteella en tiedä mitä sille on oikein siinä käynyt.

Sinisehköt polttimot

Aamulla oli myöskin toiminta kuin elokuvien lentokoneiden analogisia mittareita naputellessa. Yhdessä vaiheessa matkantekoa huomasin, ettei automaattivaihteiston valitsimen suunnilta pimeässä aamussa näkynyt minkäänlaista valoa. Omituisen pimeältä näytti se kohta niillä main ja kiinnitti huomion. Olisiko joku polttimo mennyt vai mitä, oli ensimmäinen ajatus, mutta muutama napautus sormenpäillä korjasi tilanteen ja valo syttyikin. Haha! Joku kosketushäiriö kai, sen jälkeen toiminut taas normaalisti. Vähän samaa satunnaista ominaisuutta oli noin vuosi sitten analogisessa öljynlämpömittarissa: sekin näytti ensin nollaa ja vähän naputtelemalla lämpöä olikin yhtäkkiä 70 astetta.

Oikea vaihdekaavio. PRND321.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse