Kategoriat

Kaste tuulilasissa…

Varastosta löytyi aikoinaan hommattua ”Turtle Wax 5 Sateesta” -nestettä ja pitäisihän se loppuun sekin jossain kohtaa kuluttaa. Sateiset säät lähestyivät kuitenkin, joten olisi ehkä helppo nähdä onko siitä hyötyä. Siispä auton pesun ja puhdistuksen yhteydessä sitä tuulilasiin ohjeiden mukaan ja vähän käytännön kokeilua. TM on näköjään testaillut ainetta myös.

Alla videota siitä miltä näytti 80 -> 30 -> 60 nopeuksissa.

Aiemmat kokeilut eivät kovin erityisiä ole olleet, sateita ei ole oikeastaan kohdalle käsittelyn jälkeen sattunut ja kokemus on jäänyt melko laimeaksi. Tällä kertaa kävi hyvin ja satoi juuri seuraavana päivänä. Kokeilu myös kannatti, nestehän toimi hyvin! Pyyhkimiä ei ollut ikävä tai tarvetta käyttää, kunhan nopeus pysyi riittävänä. Ajelu oli varsin miellyttävää.

Ohje käsittelyn uusimisesta ei myöskään ole turha, aine kuluu kyllä pois verrattain nopeasti. Kahden viikon jälkeen ei syksyisissä säissä lasin nestepinnoituksesta paljoa apua enää ollut ja pyyhkijät jälleen käytössä. Jonkun verran vielä 60 km/h nopeudessa on havaittavissa veden poistumista. Kovin pitkäikäinen ratkaisu tuo ei ollut. Eikä sitä koko ajan tekisi mieli olla lisäämässäkään, kyllähän se käsittely jonkin verran aikaa vie kuivumisine kaikkineen. Ihan ei selvinnyt mistään kannattaisiko nestettä lisätä ihan vaan ilman pesua ja hieromalla se vanhan nesteen päälle pariin otteeseen.

Pelkässä kaupunkiliikenteessä tuosta ei hyötyä ollut juuri lainkaan, enintään yli 60 nopeuksissa. Käytännössä pisarat lähtivät aina liikkeelle kun nopeus oli juuri 50km/h tienoilla. Mitä suurempi, sitä parempi. Alle 50 km/h nopeuksissa joutui käyttämään aina pyyhkimiä.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse