Kategoriat

Metsuri metsätöissä

Olin matkalla tarkistelemaan vadelmaplantaasin tilannetta, koskapa vadelmakausi 2012 on vähitellen käsillä. Tuttua metsäautotietä pitkin edettyäni, tulikin ihan maastoajelutilanne vastaan pyytämättä ja hieman yllättäen. Ensin tie muuttui vähän mutaiseksi. En kiinnittänyt siihen juurikaan huomiota, koska sellaistahan se metsätie välillä on. Sitten mutaisuusaste kasvoi kasvamistaan ja tien viereen oli kasattu sahattuja puunrunkoja pinoon. Ou nou, ajattelin, mutta silloin oli jo vähän turhan myöhäistä pysähtyä, ettei mutaan jäisi jumiin. En tiedä kumpi oli mielessä päällimmäisenä: se jäänkö mahdollisesti keskelle metsää jumiin mutaan, vai se ovatko hetkisen matkan päässä olevat vadelmaplantaasit mahdollisesti TUHOTTU puuston parturoinnin yhteydessä.

Ensimmäisen sopivan pysähdyspaikan tullen mietin vähän vaihtoehtoja kääntyä jotenkin ehkä takaisin ja ajaa reitti läpi toisinpäin, mutta. Katsotaan nyt loppuun asti kun on aloitettukin! Maastontiedustelu: ei suoriteta. Näin ollen, pakkokakkonen päälle ja riittävästi kaasua vaan niin kyyyyyllä se siitä hyvin etenee. Ja etenikin, vaikka hieman välillä arvelutti.

Metsuri metsätöissä

Metsuri metsätöissä helpossa paikassa. Vaikeisiin ei uskaltanut pysähtyä.

More power!

More power!

Ja näin. Ei ollut vadelmaplantaaseja ihan tuhottu vaikka lähellä oltiinkin käyty. Eikä ollut vielä vadelmiakaan. Mustikoita oli.

Reissun jälkeen olikin hyvä lopuksi pestä ja huuhdella ylimääräiset mudat pois kyljistä ja muutenkin. Puhdas auto, parempi mieli. Lienee kai sama metsäoperaatio ehkä edessä viikon parin päästä. Voisi varmuuden vuoksi tietty vähän paremmin varautua silloin välineistöllä.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse