Kategoriat

Kevätsäätöjä

Kevät lähestyi onneksi jo vähitellen – joten aika vaihtaa alle kesärenkaita. Se tosin ei kuulunut mökkiviikonlopun alkuperäiseen suunnitelmaan, mutta tulipa tehtyä. Toivoa sopii, ettei turhan aikaisin. Aikaisempina vuosina kesärenkaiden vaihdot ovat Foresterin kanssa tapahtuneet 12.5., 16.5. ja 24.4. joten sinänsä ihan aikataulussa mennään.

Pihalle pääseminen sujui raa’alla voimalla ja nelivedolla sohjovallin läpi puskemalla. Piha itsessään oli toki jo sulana ja lämpimät säät sulattivat lunta lisääkin sen verran, että pois pääsisi hyvin kesärenkaillakin.

Yksi päivä kuluikin auton siivoamisessa, imuroinnissa, esipesussa, pesussa, vahauksessa ja muoviosien ehostamisessa. Myöskin aikoja sitten korjaamani takalasinpesurin letku oli jälleen rikki. Takalasia pestessä neste ei löytänyt tietään takalasille asti, vaan valui jonnekin ihan muualle… Varmana samasta paikasta kuin aiemminkin. Tämä tuli talvella jo huomattua, mutta nyt viitsin siis auringon paistaessa ja vahan kuivuessa ottaa sen taas auki – pikaisen vilkaisun varmistaessa vian olevan tosiaan juuri siellä samassa paikassa. No sepä olikin tosin pikakorjaus, joten tehdäänpä (ainakin hieman) parempi tällä kertaa.

Takalasinpesurin korjaus 2.0

Parannellussa kakkosversiossa letku on kiristetty jo nippusiteillä ja päihin tungettu kuumaliimaa. Ensimmäisen kerran niputtamisen jälkeen luonnollisesti tuli huomattua ettei sittenkään ollut hyvä idea hankkia lisätilaa asennuksille vetämällä letkua parempaan kohtaan: systeemi piti purkaa, koska letkunhan olikin tarkoitus kulkea takaluukun yläreunassa olevan reiän kautta… Eikä ulkokautta. Toisella kerralla onnisti paremmin. Ainakin toistaiseksi toimii näin ja neste suihkuaa takalasille asti Smile

Seuraavana päivänä sitten lopullisen päätöksen kevään saapumisesta tehtyäni renkaat vaihtoon. Siinä ei mitään sen erikoisempaa, auto sai taas lisää maavaraa.

Puhdas auto, parempi mieli. Sunnuntaiajelu sujuikin sitten T-paitakelissä, joten ei huonosti ajoitettu.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse