Kategoriat

Subaru Forester – Joulupukin ykkösvalinta poronkuljetukseen

Poro Toyotan kyydissä (James Brooks)

Pohjoisnorjalainen kaveri jota Joulupukiksi kutsuttakoon oli lastannut noin sadan kilometrin matkalle Subaru Foresterinsa kyytiin viisi poroa. Kolme takapenkille ja kaksi takaosaan. Näin se homma joulun jälkeen etenee, kun porojen kanssa lentely keräisi liikaa huomiota. VG:n ja Aftonbladetin kuvissa näkyy vielä selkeämmin mistä on kyse.

Kuskin tarkoituksena oli viedä porot Karasjoen tienoilta Børselviin, mutta poliisin kiinnitettyä sattumalta asiaan jonkin verran huomiota Finnmarkin kunnassa sijaitsevassa Lemmijoen kylässä, kuljetus pysäytettiin. Kuljetukselle löytyi kuitenkin etukäteen ikään kuin tarkistettu lupa eläinkuljetuksia Norjassa hallinnoivalta Forsvarets sikkerhetsavdelingiltä, joten asiassa ei sinänsä ollut mitään ongelmaa – paitsi poliisin mielipide kuljetuksen vaarallisuudesta. Viranomainen tässä kohtaa käytti luonnollisesti sanaa tappava.

Poroillehan ei riittänyt turvavöitä, tosin takaosassa niitä ei olisi ollutkaan. Kolmelle takapenkkiläiselle olisi ollut tarjolla poroforesterissa kolmipistevyö.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse