Kategoriat

Subaru kadoksissa TÜV 2012 listalta

TÜV Nord

Helsingin Sanomat kertoilee Toyota Priuksen olevan saksalaisten katsastusyhtiö TÜV:n viime vuoden tilastojen mukaan vähävikaisin ajoneuvo jota katsastetaan.

Uutisen ensimmäisessä kommentissa onkin esitetty erittäin aiheellinen kysymys: ”Missähän mahtaa olla subarusta[sic] tilastot tuossa saksalaisessa setissä?” Niin, missäköhän?

Vuonna 2010 eli tilastossa 2011 Subaru on kuitenkin ollut sijalla neljä ja seuraavana vuonna ei olisi edes yhden yhtä mainintaa koko merkistä – vähintäänkin hämmästyttävää.

Koskapa vuonna 2010 Subaru Forester on ollut 4-5 -vuotiaiden autojen kohdalla sijalla 9, pitäisi sen nyt loogisesti löytyä edes jostain 6-7 -vuotiaiden autojen listalta. Hesarin PDF:ssä on sijoja numeroon 104 asti ja Fore olisi siis pudonnut jopa alemmas kuin Renaultit… Tämä ei sentään ole mahdollista.

Vuonna 2010 Subaru Forester oli 6-7 -vuotiaiden autojen listalla sijalla 3, joten voisi olettaa niiden samojen kappaleiden löytyvän nyt osittain 8-9 -vuotiaiden listalta. Ehei, sijoituksia on kyllä 85:een asti, vaan ei Forea. Renaultit sieltä pohjalta taas kattavasti löytyvät, joten ei tämäkään kovin mahdolliselta kuulosta.

Ehkä kaikki Subarut ovat sitten vaan yhtäkkiä viime vuoden tilastoaikana lahonneet täydellisesti käsiin ennen katsastusta?

Enkä malta olla tähän nyt linkittämättä 2009 kirjoittamaani juttua turvallisimmista Subaruista, nimittäin sieltä löytyy Taloussanomiin kommentoitu totuus, joka tässäkin kohtaa selvästi on oikeassa.

Kaikki tutkimukset joissa SUBARU on kärkisijoilla pitävät paikkansa. Jos SUBARU ei ole kärjessä, se ei ole ollut mukana tutkimuksessa. Näin yksinkertaista se on, eli tutkimus pitää paikkansa. [Taloussanomat]

Joten ohjetta soveltaen, tämä tutkimus ei siis pidä paikkaansa. MOT.

PS. Kauppalehti mainitsee samoihin aikoihin, miten toisaalla eli Brittein saarivaltiossa Subaru Forester valittiin nelivetoihin keskittyvässä aikakauslehdessä Total 4×4 Magazinessä vuoden nelivetoautoksi.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse