Kategoriat

Subaru Forester – vähäpäästöinen ajoneuvo

Pysäköinnistä tuli mieleeni, etten ollut lisännyt hiljaisen mielenosoituksen kuvaa näkyville lainkaan. Nimittäin!

Trion pysäköintihalliin tuli muutama vuosi sitten ekohippien ekopysäköintipaikkoja, jotka ovat ”varattu vähäpäästöisille ajoneuvoille.” Näihinhän ei voi järkevällä perheautolla pysäköidä. Totesin silloin aikoinaan, että oikeutetusti keskelle kahta paikkaa pysäköinti olisi jopa hyvin perusteltu ratkaisu. Erityisesti kahteen ruutuun pysäköiminen vinottain, koskapa Foresterin päästöt ovat niin vähäiset. Rajoitus on 150g/km/parkkipaikka ja oma arvioni päästöistä on noin 300g/km luokkaa, eli kaksi parkkipaikkaa – molemmille ruuduille on silloin se 150.

Joten tuumasta toimeen!

Subaru Forester - vähäpäästöinen ajoneuvo

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse