Kategoriat

Autokameran tallennuksia osa 1

Sitten vähän muita juttuja. Nimittäin kyllästyin siihen, ettei eteen tuleville kiintoisille tilanteille ollut tallennusmahdollisuutta. Sen verran monta tapahtumaa tuli vastaan lyhyellä aikavälillä, että päätin vihdoin investoida sopivaan laitteeseen. Kameran linssi onkin tien päällä ollessaan tallennellut jonkin verran viime kuukausien aikana tapahtumia, josta näytteitä ohessa.

Laite on melko omatoiminen. Kiinnitys tuulilasiin, virtajohto kiinni ja se lähtee automaattisesti kuvaamaan. Toiminnoissa on kätevästi päättymätön muistikortti, joka kortin tullessa täyteen poistaa aina vanhimman tiedoston. Tallennusvauhti on noin 20 minuuttia / giga, eli 8 gigan muistikortille mahtuu ajelua noin 160 minuuttia eli 2,5 tuntia. Vastaavia omiin tarpeisiin soveltuvia tallennusratkaisuja saa tilailtua kiinalaisilta tovereiltamme Dealextremestä.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse