Kategoriat

Lisää rengashuolia

Aivan kuin löysällä olleet pultit eivät olisi olleet tarpeeksi.

Kotiin palatessani vilkaisin pihalle pysäköityäni jostakin syystä eturenkaaseen ja havaitsin siinä pystyssä kiiltävän ristipäisen peltiruuvin kannan. Eih! Noin kuukausi sitten olin nähnyt samanlaisen kannan kiiltelevän edellisen työpaikan pakettiauton tyhjentyneessä renkaassa, joten aihettakin huolestua saman tapahtuvan nyt tässäkin…

Renkaassa oli kuitenkin vielä oikein hyvin ilmaa, eikä ajaessakaan tuntunut mikään mitenkään erikoiselta (tottakai kun tietää renkaassa olevan ruuvin, ajamisessa kaikki tuntuu yhtäkkiä olevan selkeä merkki siitä…). Näin ollen varovainen matka Rengasnetin tiloihin kyselemään huolletaanko siellä renkaita myös. Ja kyllähän siellä näin tehdään, auto vaan samantien halliin sisään ja rengas kovin kätevästi irti tutkimusta varten.

Pihdeillä lähti irti noin sentin mittainen pieni ruuvi, eikä vuodonetsintäainekaan näyttänyt mitään reaktiota siinä kohtaa missä ruuvi oli… Joten asiasta selvittiin säikähdyksellä tällä kertaa. Kanta ei ollut ihan hirveän hioutunut, joten varmaan melko tuore tapaus kyseessä. Olisihan se ajan kanssa hieronut itsensä läpi asti. Toiminta oli kyllä kyseisessä rengasliikkeessä sen verran nopeaa ja pätevää, että voi asioida siellä ilomielin uudestaankin tarvittaessa Smile

Kuvamateriaaliakin piti ottaa, mutta harmillisesti sehän unohtui. Itse pääosaa esittänyt ruuvikin jäi huoltotilojen astiaan kuten sairaalasarjoissa ammutuista kirurgin keräämä luoti konsanaan.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse