Kategoriat

Pelastuskortti

Tein nyt semmoisen hienon, trendikkään, noin A6-kokoisen, saksankielisen, laminoidun professional pelastuskortin Foresterin aurinkolippaan. Se on nyt muotia ja The Juttu. Vaikkakaan tässä nyt ei ole mitään erikoista katon irroittamisessa, siitähän se lähtee samoista kohdista leikaten kuin tämänmallisissa autoissa yleensäkin.

Subarulle löytyivät valmiit pohjat Rescuesheet.infon kautta Subarun saksankielisiltä sivuilta.

Katon irroituksen muutaman kerran nähneenä ei kyseinen operaatio tuota tälle autolle mitään vaikeuksia. Ennalta-arvattavissa kohdissa olevat takaluukun kaasujousetkin pamahtavat kahtia erittäin yksinkertaisesti. Airbagin ohjausyksikön tarkempi sijainti nyt lienee ihan kiva lisätieto.

Tämän voi nyt sitten esim. ojentaa rikkinäisen ikkunan läpi verisin käsin pelastajille sen jälkeen kun on ensin ajellut autonsa pari kertaa katon kautta ympäri metsikköön niin, etteivät ovet enää aukea Smile

Pelastuskortti Subaru Forester

Tuo nyt on vähän uudemmasta Foresterista kuin omani on, mutta haitanneeko tuo juurikaan. Tietenkin jos haluaisi hifistellä (ja todennäköisesti vielä haluankin), tuohon voisi peruskuvien sijaan laittaa oman auton kuvia, sekä vaihtaa tekstit suomeksi.

1 comment to Pelastuskortti

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse