Kategoriat

Jarrujen korjailua

Takajarrulle ei riittänytkään renkaanvaihdon yhteydessä tehdyt huoltotoimenpiteet, vaan se jatkoi laahaamistaan ainakin vasemmalta puolelta. Tämä tuli esille erityisesti vähän pitemmillä matkoilla, jolloin matkanteko piti välillä keskeyttää rasittavan vikinän saattelemana. Lämpenikin ikävästi.

Koskapa huollon yhteydessä tuli kyllä huomattua, että toinen pienistä tiivistekumeista näytti imeneen itseensä rasvaa ja turvonneen, niin tilasin Saksan eBayn kautta uudet tiivistekumisarjat taakse hintaan 14.90€/puoli plus postikulut 5€.

Takajarrun tiivistesarja Subaru Forester

Tarve oli siis käytännössä vain tuolle ylläolevassa kuvassa alimpana näkyvälle pienelle liukutapin kuminpalaselle, mutta uusitaan nyt sitten kerralla nuo satulan liukutappien tiivisteetkin kun niitä kerran on, ei se ainakaan haittaa.

Tarpeellinen pieni kuminpalanen

Osat tulivat erittäin tehokkaasti muutamassa päivässä kotiovelle kirjekuoressa. Tässä tuli mukana myös ainakin jarrusylinterin tiivisteet, mutta niiden asentamista täytyy vielä joskus toiste tutkailla jostakin piirroksesta, lähinnä sitä niiden kiinnityssysteemiä kun ei ole lainkaan toistaiseksi selvä juttu. Mukana tuli myös punaista jarrurasvaa… Mutta oli myös sitä punaista Redlinea varastossa (varmaan elinikäinen määrä kaikesta päätellen), joten laitoin nyt kokeilun vuoksi näitä molempia. Jossain amerikkalaisella foorumilla todettiin, että ns. oikeat jarrurasvat ovat parempia.

Lähtötilanne, ruosteessa on

Olin käynyt hakemassa aikaisemmin Kärkkäiseltä myös grafiittivoidetta, jota laitoin talvella kesäjarrulevyjen huollon yhteydessä niitä suojaamaan. Näin ollen, josko samaa ainetta laittaisi sitten kevyen porakoneella ja hiomalaitoksella suoritetun ruosteenpoiston jälkeen myös jarrusatulaan.

Liberon grafiittivoide

Ja siitähän tuli hyvä. Aineen pitäisi tosin antaa kuivua pari tuntia sekä sen jälkeen pyyhkiä pintaa, se jäi nyt tekemättä ja jääköön.

Valmis ja huollettu

Satula paikallaan ja kuvassa näkyy myös jarrulevyssä olevaa grafiittivoidetta. Toistaiseksi on melko hyvin pysynyt ainakin kiinni levyn pinnassa. Disclaimerina todettakoon, ettei voidetta ole sitten syytä levittää mihinkään kitkapintaan… Sylinteri pitäisi vielä hoitaa samaisella aineella, mutta sitä varten tekisi mieli poistaa se ensin kokonaan – samalla vaan jarrunesteet pitäisi vaihdella, eikä semmoista ole vielä ehtinyt opetella saati miettiä siihen tarvittavien työkalujen tarvetta. Jarruletkut menisivät samalla osin uusiksi.

Satula paikallaan

Sitten vain tunnustelua ajelemalla, olisiko nyt vaikkapa kaikki taas kunnossa Smile Mukana kulkee nyt vielä jonkin aikaa infrapunalämpömittari, jolla voi aina välillä mittailla levyjen lämpöä.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse