Kategoriat

Forester katon kautta ympäri Hyvinkäällä

Juuri muutamaa päivää aikaisemmin naputtelin Foresterin pelastuskortista vähän (tässä tapauksessa pelottavankin osuvaa) tekstiä ja sattumoisin Hyvinkään suunnilla sellaiselle olisi ollut nyt käyttöä. Nimittäin!

Subaru-uutisia eräästä entisestä asuinpaikastani Hyvinkäältä: joku ajeli sielläpäin Hämeenlinnantiellä hieman uudemman mallin kyseisestä autosta katon kautta ympäri ja kaiteeseen. Tämä oli sellainen typerähkösti ”katso kuva” -otsikoitu uutinen, joten minulle sellaiset eivät lainkaan onneksi uutisvirrassa näy ja vinkki tuli muualta. Subarumainostuksesta muiden alitajuntaan on siis ollut hyötyä. Tilannehuoneessa oli tästä YLEn kuva toisesta suunnasta.

Parasta tässä siis luonnollisesti on Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin lausunto Ilta-Sanomien uutisessa:

– Kyllä kannattaa Subaru Forester ostaa, jos sillä selviää tuollaisesta, päivystävä palomestari Jouni Savolainen päivittelee.

Juuri näin! Samaa mieltä.

Selviytyminen omalta osaltaan johtuu Foresterin a- ja b-pilarien erikoisvahvasta rakenteesta. Lisäksi saatoin olla vääränlaisella ennakkoasenteella liikkeellä katon leikkaamisen onnistumisen kanssa. Siitä on nimittäin amerikkalaisilla jonkin verran kokemusta ja erityisesti B-pilari tuottaa suuria ongelmia. Alkuperäinen artikkeli aiheesta löytyi Nasiocista. B-pilaria ei tosin ole pelastuskorttiin millään tavalla merkitty, joten epäselväksi jää onko ongelmia vai ei…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse