Kategoriat

Valmistautumista kesään 2011

Perinteisesti kun aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja lämpötila ulkona lähestyy +25 astetta asfaltin hohtaessa lämpöä, on hyvä hetki ryhtyä miettimään talvirenkaiden vaihtoa kesärenkaisiin Smile Niin myös tänäkin vuonna.

Foreen on tullut tässä nyt viime aikoina sen verran pikkuvikoja (takajarru laahaa, öljynlämpömittari toimii-eitoimi-toimii-eitoimi, takalasinpesurista ei tule vettä ulos asti, oikean puolen lasinpesimen klipsi rikki… ), että niillekin pitäisi tehdä jotain ja ajattelin säästellä niiden selvittelyä renkaanvaihdon yhteyteen. Väliöljynvaihtokin pitäisi suorittaa, mutta sitä ei tänään viitsinyt eikä huvittanut.

Tällä kertaa operaatio alkoi kätevästi löysäämällä muttereita hieman ja tunkkaamalla hallitunkilla auton kulmaa ylös. Mutterit lähtivät sen verran kätevästi irti paineilmakäyttöisellä pulttikoneella, että semmoisen oman ostaminen lienee jonkinlainen pakko, viimeistään syksyn renkaanvaihtoa ajatellen. Oli myöskin aluvannehylsy käytössä etteivät muttereiden reiät naarmuuntuisi, mutta se osoittautui todella hankalaksi käyttää. Ympärillä oleva suojamuovin kanssa se ei halunnut mahtua kaikkiin reikiin oikein millään muulla kuin pakolla. Ei sitä sitten jaksanut, joten muovi pois ja johan toimi hyvin.

Koskapa ainakin toisen puolen takajarrut ääntelivät, purin molemmat takajarrut jälleen kerran osiin ja rasvasin mm. niiden liukutapit korkeita lämpötiloja kestävällä MoS2-rasvalla. Se oli tosin virhe. Parisen tuntia siinä koko renkaanvaihtohommassa meni iloisesti kaikkineen. Sitten vilkaisin tuubista mikä se korkea lämpötila oikein muuten onkaan, eli -30…+130 astetta. No se ei ole lainkaan korkea minusta…

Siitäpä sitten Motonetiin asioimaan ja hankkimaan jotain parempaa ainetta, eli ensin CRC:n rasvanpoistajaa sekä sitten Redline CV-2:sta. Olihan se kallista, MUTTA varmasti sitten sillä perusteella hyvää! Siitä päätellen paljonko sitä tässä operaatiossa kului, sitä myöskin on nyt loppuelämäkseni varmasti hankittu erilaisiin tarkoituksiin.

Redline CV-2 tuubi

Takaisin halliin, auto ylös, renkaat irti, jarrut osiin ja kaikki uusiksi… Kyllä oli kuitenkin niin erilainen tuntuma tuossa aineessa, että kannatti. Ja joo, osaan nyt purkaa sekä kasata Foresterin takajarrut melko nopeasti, sen verran monta kertaa kyseinen operaatio on tullut suoritettua…

Laitoin samalla kesäjarrulevyt (vanhemmat jarrulevyt ovat hyvät talvijarrulevyt), joita on ainakin yritetty suojailla Kärkkäiseltä hommatulla grafiittipastalla. Jospa ne eivät niin pahasti nyt sitten ruostuisi niiltä osin, nähtäväksi jää miten käy. Vanteiden mutterit tuli renkaat takaisin kiinnitettäessä laitettua jopa momenttiin.

Motonetistä tarttuivat viimein samalla mukaan korvaajat Subarun onnettomille alkuperäisille takakaiuttimille, vähän kuin heräteostoksena hyllyjen välissä kulkiessani. Näin ollen nehän vaihtuivat seuraavaksi tälleen ex tempore. Vaikka niitä muitakin (oikeita) ongelmia oli.

Alkuperäiset Subaru-kaiuttimet

JVC All You Need

Ei nuokaan halpikset JVC CS-V525/6:t mitkään huiput ole, mutta isompiakaan ei oveen suoraan mahdu. 13cm meni pienillä säädöillä. Abikopäilläkään en ollut taas vaihteeksi osannut varautua, mutta sattumalta onneksi sellaisia jopa löytyi paikan päältä kolme sopivaa ja yksi sovellettava, juotin ne sitten kiinni kontakteihin ja kaikki toimii entistä paremmin.

Korjasin joutessani myöskin tuulilasinpyyhkimen klipsin vaihtamalla koko pyyhkimen uuteen. Uusi malli, joku Boschin Aerotwin olikin aika kivannäköinen. Olisin vaihtanut ne molemmat samalla kertaa, mutta eipä löytynyt sitä oikeaa yhdistelmää hyllystä lainkaan sillä numerolla millä piti. Riittäköön toistaiseksi tuo.

Pyyhin korvattu Bosch Aerotwinillä

No sittenpä viimeisenä vielä selvittelemään illan päätteeksi mikä olisi vikana takalasin pesurissa. Päättelin kyllä jo, että letkuhan sieltä on joko irti, tai poikki – koskapa takalasille nestettä tarjotessa sitä tippuu reippahasti ulos takalokasuojan vierestä sekä vähän myöskin takakontin yläosasta. Siitä saikin jo hieman suuntaa paikantamiselle. Piti purkaa aika tiukasti kiinni olevia muoviosia, kunnes paikkaan pääsi käsiksi. Ja löytyihän sieltä vikakin.

Well THERE'S your problem.

Hätä ei sinänsä ollut kovin suuri, joten tekaisin nopean korjauksen tilanteeseen toisella letkulla. Siihenhän päälle olisi jotain tiivistettä tai muuta varmaankin voinut tahi kannattanut laittaa, mutta eipä taas ollut oikein sellaista sopivasti käsillä ja jäipä laittamatta. Josko joskus myöhemmin innostuu purkamaan tuon paikan uudestaan ja korjaamaan vielä vähän paremmin sekä varmemmin.

Toimiva pikakorjaus.

Oikealla näkyvä pisara on tipahtanut takakontista, eikä liitos siis vuoda. Ainakaan lämpimässä säässä…

Vaihtelevasti toimivalle (enimmäkseen nykyään ei-toimivalle) öljynlämpömittarille ei vielä tullut tehtyä mitään, se on vähän hämärä. Sähköä tulee ja mittarikin liikahtaa kun se sitä saa, joten anturiin viittaisi. Täytyy varmaan sitäkin katsoa tarkemmin, tai ainakin yrittää, ehkä sitten öljynvaihdon yhteydessä.

Aivan kuin pieniä vikoja ei olisi ollut vielä tarpeeksi, kotiin päästyäni vielä vasen ajovalopolttimokin oli sammunut. En muista tässä kohtaa onko se toinen jäljellä olevista Nightbreakereista, voi hyvin ollakin. Toinen poksahti joku aika sitten, ne eivät oikein tykkäile Subarujen jännitteistä. Vaihdoin tilalle jonkun halpiksen nyt sitten kun ei jaksanut panostaa sen enempää tälleen kesällä. Ajovalojen sammuttaminen ennen käynnistystä tosin auttoi niitä säilymään koko talven yli, vaikkakin toinen hajosi niin tehdessäkin. Sitten en enää ole jaksanut valoja ensin sammuttaa ja nythän kävi näin. Lisävalotkin nappasin irti muutamia viikkoja sitten, kun ei niilläkään oikein kesällä mitään tee. Katsotaan asiaa uudestaan kun illat pimenevät.

Tuli taas varsin mukavasti lisää maavaraaakin, kun on isommat renkaat alla. Tuntumakin parempi!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse