Kategoriat

Hopeanharmaita Subaruja

Lähiseudun paikallislehti kertoo Kymenlaakson poliisilaitoksen sanoilla, että Iitin Kausalassa olisi viikonloppuna kaatunut liikennemerkki. Tässä ei muutoin olisi juurikaan mitään jännittävää, mutta! Olen sattumoisin sieltäpäin kotoisin ja siellä tulee melko usein liikuttua. Näin ollen huomiota herättikin uutisessa mainittu

Tapaukseen liittyy mahdollisesti hopeanharmaa Subaru-merkkinen henkilöauto.

Woot?! Kuinka mielenkiintoista. Kellähän muulla sielläpäin on hopeanharmaa Subaru. Ajankohtana tuo kello neljä ei ole kaikkein havainnollisin, mutta veikkaillaan kuitenkin kyseessä olevan aamuneljä – silloin ainakin oma autoni on jo ollut hyvin pitkään parkkipaikalla lepäämässä.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse