Kategoriat

First Snow

Lunta satoi eilen paikallisesti jonkin verran, joten pikkuhiljaa nelivetoluisutteluominaisuuksien ulosmittauskauden voi julistaa tällekin vuodelle avatuksi. Olisi voinut sataa enemmänkin.

Lunta on satanut eilen myös Vladivostokissa, josta LiveLeak tarjoili videokuvaa. Eli sieltä oikealta valikosta ”More Slippin’ N Slidin’” kun ei sitä saanut tähän upotettua. Mikäpä siellä viimeisenä viilettääkään iloisesti jäistä rinnettä kuin toisen sukupolven Subaru Forester.

Nelivedoissahan on eroja ja silleen Wink Alaspäinhän se olisi tullut jokseenkin samalla tavalla.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse