Kategoriat

Let there be even more light

Kolmas päivä putkeen kun vietän illan auton parissa hallissa subaruhaalareissa. Edellisenä päivänä ajattelin tutkia sekä korjailla  kytkentöjä, eli laittaa torven sekä lisävalot toimimaan oikein. Samana päivänä kun poistuin, ei toiminut torvi, eivätkä toimineet sitten lisävalotkaan. Eli hyvin meni.

Noh, uusi yritys ja paremmat ohjeet. Nimittäin! Opin muun muassa sen, että Foresterin valot (ja yleisesti ottaen japanilaiset autot) haistelevat toimintansa maadoituksesta. Kappas vain, tästä syystä kaikenlaiset lisävalosarjojen asennusohjeet voi lähes heittää roskiin koska ne eivät toimi sellaisissa järjestelmissä oikein. Piti pitkät pätkät lueskella miten nuo oikein siis lähtisivät toimimaan.

Normaalissa kytkennässä releen 86 olisi auton omien valojen liitäntä ja 85 katkaisijan kautta maahan. Ei Foresterissa vaan. Kokeilin itse asiassa kaikkia mahdollisia variaatioita tästä ja se oli kyllä niin turhaa. Olisi pitänyt siis käydä ensin siellä subaruforester.orgissa.

Foresterin kytkentä menee niin, että oikean puolen valosta sinipunainen johto eli +12V kytketään ns. rosvoliittimen ja johdon kanssa releeseen 85. Valoliitännässä se sinipunaisen johdon päätepiste on liitintä katsoessa oikeanpuoleisin.

Tämän jälkeen kytketään oikean puolen valosta punainen johto, eli pitkien valojen maadoitus, kytkimen kautta releeseen 86. Sen punaisen johdon päätepiste on valoliitännässä vasemmanpuoleisin.

Valoliitäntä

Sitten valot toimivat ja erittäin oikein ilman mitään ongelmia! Kytkin laittaa pitkiä valoja päällä pidettäessä toimimaan joko pelkästään auton omat pitkät valot, tai auton omat pitkät JA lisävalot. Olipa vaikeaa.

Kävin myöskin uudestaan vielä välissä Motonetissä kun ajattelin vaihtaa myöskin lisävalojen polttimot uusiin, vanhat kun olivat ties kuinka vanhat. Ostin edellisenä päivänä sieltä auton ajovaloiksi surullisenkuuluiset Osramin Night Breakerit. Eiväthän ne taas Subarussa kestä kovin pitkään, mutta kun ne vaan ovat niin valoisat. Jos nyt tässä pimeänä vuodenaikana jonkun verran taas auttaisi ja vaikka yrittäisi varoa rikkomasta. Viimeksi hajosivat molemmat samalla kertaa käynnistyksen yhteydessä hämärässä, piti ajella hienosti sumuvalot ja parkit päällä kotiin…

Osram Night Breaker

Olisin halunnut myös lisävaloihin Night Breakerit, mutta Motonetissä ei ollut kuin yksi kappale H3-liitännällä varustettuja sellaisia! Siinäkin epäilyttävästi niitattu pakkaus, varmaan joku palautus. Jäi sitten hyllyyn ja koriin menivät sen sijaan Osramin jotkut superpolttimot. Ainakin nyt toistaiseksi.

Osram Super

Olin jo menossa Motonetistä oikeastaan kotiin, kunnes tulin matkalla toisiin aatoksiin ja ajattelin vaihtaa sittenkin uudet polttimot samantien. Siinä hallille päästyäni ja valoja avatessani havaitsin, että pitäisi ehkäpäs vaihdella myös liittimet uusiin malleihin, aikaisemmat liitokset näyttivät olevan siinä kunnossa. Kun kävin niitä liittimiä vaihtelemaan, ajattelin että samallahan sitä oikeastaan vaihtaisi koko johdotukset ihan uusiin… Näin teinkin!

Vanhat liitokset eivät olleet enää ihan kunnossa

Ja voi kyllä pitää sanoa, että ihan oikeilla ja kalliilla Abikopäillä tästä hommasta tuleekin jotain. Ne maksoivat (minusta) paljon, mutta olivat jokaisen sentinkin arvoisia verrattuna niihin iänikuisiin halpoihin kopioihin. Mikään tähänastisista korvikkeista ei ole päässyt edes lähelle tämmöistä mukavuutta sähköasennuksissa. Voi että. Lisäksi meinasin noita rosvoliittimiäkin ostaa edullisista versioista vähän kalliimpia, mutta sitten sattuikin silmään Minnesota Mining & Manufacturingin valmistamia versioita, joissa vielä luki että Made in U.S.A. Kyllä, niissäkin erityisesti se laatu ja käyttömukavuus olivat jotain ihan toisenlaista kuin halvimmissa.

Abikopäitä

Siitähän tuli sittemmin kaikkien johtojen vaihdoksien sekä liittimien kytkemisen kautta valmista!

Valmis H3-polttimon kytkentä

Nyt kun vielä tulee lisää lunta ja pimeää, niin vot. Tänään oli jo neliveto-ominaisuuksien ulosmittauskauden hyvä harjoitteluhetki aamulla. Paikallislehti myöskin ihmetteli suureen ääneen sitä, miten on mahdollista ettei sattunut suuria onnettomuuksia vaikka järkyttävän korkeat kesänopeusrajoitukset ovat vielä voimassa, ihan hirveää!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse