Kategoriat

Pysäköintiratkaisuja

On mainittava, miten päättäväinen pysäköinti ruutuun peruuttamalla aikana jolloin lämmitystolppaa ei tarvita, on saanut lähiympäristön toimimaan varsin kattavasti samoin. Esimerkkiä on noudatettu ja sen jälkeen ryhmäpaine on pitänyt huolen, ettei joukosta uskalleta juurikaan poiketa. Ensin näin teki yksi, sitten toinenkin, sitten kolmas ja pikkuhiljaa se on tälläkin parkkipaikalla levinnyt, edellisen ympäristöni tavoin.

Pysäköintiä pihamaalla

Tähän mennessä paras tulos on nyt 5! Näillä muilla tosin pysäköintitapa hieman vaihtelee, eivätkä kaikki ihan aina pysäköi samalla tavalla samaan aikaan. Vähän ympäristöä tarkkailemalla (=kyttäämällä) ehdoton maksimi mitä voisi tulokseksi saada vaikuttaisi olevan 8. Sitä odotellessa. Tässä on ollut nyt nimittäin myös toisen kerran 5 autoa peruutettuna, olivat kolmen tapauksen osalta aivan eri autoja! Ja tietenkin vieraspaikat tuovat tähän vielä omat bonusmahdollisuutensa, niiden pysäköijistä ei ikinä tiedä mitä meinaavat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse