Kategoriat

Lampunpesin toimii!

Koska auton etukulmaa oli joskus aikoinaan Saksan maalla kolautettu johonkin, lampunpesimen suutin oli kadonnut. Kaikki muut osat olivat ilmeisesti löytyneet, paitsi itse suutin. Paikalla oli ainoastaan tyhjä reikä, josta pesuneste suihkusi iloisesti lähinnä suoraan ylöspäin ja melko heikolla paineellakin. Eihän se nyt montaa euroa voi maksaa, ajattelin. Käyn Motonetistä hakemassa, ajattelin.

Noh, Motonetistä ei löytynyt edes etäisesti tuohon palikan ulkonäköön viittaavaakaan suutinta, joten seuraavaksi tutkimaan Subarun varaosakuvia. Sieltähän löytyi osa numero 3: Nozzle assembly-lamp washer upper eli varaosanumerona 86636FC010. Löysin sille myös jonkinlaisen listahinnan, joka alkoi nelosella ja oli niin monta kymmentä euroa, ainakin. Okei, ihan niin arvokas ja tarpeellinen operaatio ei lamppujen pesun tosiaan tarvitsisi olla…

Lähtötilanne, suutin puuttuu

Tällaiselta osa näyttää

Tännehän suutin kuuluisi

Sattumalta tarpeeksi asiaa kyseltyäni netissä, kyseisenlainen suutin löytyi puretusta autosta Oulusta ja huomattavasti halvemmalla sopuhinnalla mitä uusia saisi kaupasta Smile Vähän kärsineethän sen muovit olivat, mutta sillä ei olisi mitään merkitystä. Se sopi täydellisesti paikoilleen ja tulipa tämäkin korjattua!

Paikoillaan

Hyvin pesee!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse