Kategoriat

Kesärenkaiden uusimista

Renkaat on nyt vaihdeltu kokonaan uusiksi! Alunperinhän kun tässä tuli mukana profiililtaan 235/45 ZR17 -tyyliset Dunlop SP Sportmaxxit, jotka ovat hieman liian pienet. Pitkähkön tutkinnan ja selailun jälkeen lopputuloksena oli, että alle menisi seuraavaksi 225/55 R17. Nykyiset olivat jo jokseenkin lopussa, viimeiset merkkien huiputkin häämöttivät jo. Siispä Dunlopin toisenmalliset renkaat tulemaan ja vaihtoaikaa tilailemaan. J. Kärkkäinen lupaili puolentoista viikon varoajalla vaihdella renkaat alle nykyisille vanteille ja hoitaa nelipyöräsuuntauksen samalla.

Vaihdon jälkeen voi vain todeta, että kyllä olisi voinut tämän tehdä jo paaaaaljon aikaisemmin, ainakin tuon nelipyöräsuuntauksen.

Renkaat tosin ovat nyt sellaista kokoa, joka ei aivan mahdu alle täydellisesti, reunat ottavat vähäsen kiinni muovikaariin roiskeläpän kohdilta. Hipaisevat sitä kaarta lähinnä kääntäessä tietyn verran. Asentajien mielipide oli, että ottavat kiinni kun ovat auton alkuperäistä kokoa suuremmat, no tietenkin. Tutkailin siinä sitten, että ongelmasta selviää dremelöimällä hiukkasen muovia ohuemmaksi. Ja kyllä, heti auttoi! Amerikkalaisten versioon tämä koko on kuulemma oikein hyvä vakioalustalle.

Ajotuntuma on nyt tosiaan aivan eri ja korikin kulkee pari senttiä aikaisempaa korkeammalla. Tähän vielä korotuspalat, niin johan on hyvä.

Uudet kesärenkaat alla

Näin ollen, muutamia kuvia piti päästä heti ottamaan. Halojakin oli näköpiirissä, etulasista ylöspäin.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse