Kategoriat

Keväthuoltoa

Lämpötila ulkosalla oli +26, joten lienee jo ihan perusteltu aika vaihdella kesärenkaat alle.

Auringonpaisteisessa hallissa homma kävi näppärästi, varsinkin kun joku oli jättänyt syksyllä renkaat vaihtaessaan kesävanteet pesemättä ja varmaan ajatellut pesevänsä ne sitten vähän myöhemmin paremmalla ajalla. No nyt oli se parempi aika, vähän niitä sisäpuolia piti hinkatakin puhtaaksi. Jätin nyt talvivanteet myöskin odottamaan pesua, saapa nähdä…

Renkaita vaihdellessa kiinnitin samalla huomiota takajarrulevyihin ja niiden ruosteeseen. Taitaisi Motonet kutsua seuraavana päivänä ja aika taas opetella jotakin uutta eli em. osien vaihto.

Motonetistä tarttuivatkin mukaan osat
22-5323 jarrulevy ”mm. Subaru” taakse turboon 25.50e/kpl
22-1599 takajarrupalat Forester ->02 turboon 22.90e/kpl (neljän sarja)
60-6075 CRC Bräkleen 5.70e

Jarrupaloja on jännittävästi yhdessä laatikossa molemmille puolille, jarrulevyt piti ostaa yksittäiskappaleina vaikka tulivatkin kahden laatikossa. Eli yhteensä 73.90. Mutta ei siinä vielä tietenkään kaikki, samaan kasaan työkalujen ja aineiden puutteen takia lisäsin muutamia heräteostoksiakin, kuten halvimman liimapuristimen, CRC kuparitahnaa, CRC ilmamäärämittarin puhdistusainetta, räikkävääntimen ja voimahylsysarjan. Nyt on työkaluja ja aineitakin taas vähäsen nykyistä ja tulevia projekteja varten.

Tarkoitus oli vaihtaa osat mukavan helteisessä, aurinkoisessa säässä, mutta eihän se taas onnistunut. Samalla hetkellä kun astuin Motonetin automaattiovista ulos, tipahteli taivaalta ensin muutama pisara ja hetken päästä ihan kunnolla. Puolivälissä matkaa oli jo kiitettävä rankkasade, se siitä mukavan puhtaasta ja etenkin kuivasta asennusympäristöstä…

Ennen aloitusta vilkaisin myös läpi josko amerikkalaisilta ystäviltämme löytyisi asiaan jotain kätevää tietoa ja Subaruforester.org sitä tottakai tarjoili, videon muodossa Youtuben kautta!

Amerikkalaisilla on myös kuuleman mukaan olemassa jotain erittäin yleispätevää kuumien pintojen pinnoitesprayta, eli Rust-Oleum Bar-B-Que Black, jolla voi maalata koko jarrulevytkin ja joka ei nimenomaan olisi keraamista maalia. Kuuleman mukaan todella hyvä muun muassa suolaa ja ruostetta vastaan. Täytyisi löytää tuota tai jotain vastaavaa täältäpäin maailmaa… Mutta, nythän kun on vanhat osat niin mahdollisen vastaavan sprayn löytyessä kokeilla niillä miten käy. Olisipa täälläkin Home Depot, jonne voisi vain kävellä sisään niin kaikki olisi kylläkin helpompaa.

Eipä sitten muuta kuin auto halliin ja tunkilla ylös varmistusten kera. Käsijarrua ei parane vetää päälle.

Alkutilanteessa, satula irti

14mm lenkillä ja samankokoisella hylsyllä pultit irtosivat melko vaivattomasti ja satulan pystyi vain asettelemaan taaemmas säilöön.

Levy irti avustettuna

Toiselta puolelta levy irtosi ihan vaan käsin vetämällä muutenkin, ei sitä erikseen tarvinnut mitenkään kammeta.

Alta paljastuu puhdistettavaa

Jarrupalojen mukana oli ihan jokin puolen neliömetrin mittainen kaksipuolinen ohjeentapainen useammalla kielellä.

Jarrulevyjen ja jarrupalojen tarkastelu käynnissä

Vanha vs. uusi levy

Suihkuttelin kaiken Bräkleenillä puhtaaksi ja kokoamaan. Paksuutta mittasin molemmille levyille kylläkin 10mm, vanhan levyn takana lukee sen olevan toimiva minimissään 8,5 millin paksuudessa. Työntömitta ei tosin ole oma, joten sen lukemaan ei ole niin luottamista.

Liimapuristimelle tuli käyttöä siinä kohtaa kun mäntä piti saada kasaan. Sehän kävi erittäin kätevästi tuolla keinoin mitä videossa näytettiin, tosin tässähän riitti yksi kappale keskelle.

Liimapuristimen ja jarrupalan kanssa mäntä kokoon

Lisäksi uudet palat eivät aivan mahtuneet paikoilleen ilman voimaa, joten otin Dremelin ja poistin niistä vähän päädyistä ylimääräistä ahdistamasta. Lisäksi vielä väliin CRC:n tahnaa.

Palat paikalleen Dremelin ja tahnan avustuksella

Uusi jarrulevy paikoillaan

Ei se mitenkään erityisen vaativa projekti ollut lainkaan. Tästä eteenpäin käy vielä entistä nopeammin kun tietää taas mitä tekee.

Samalla nyt kun kerran pientä huoltoa tuli muutenkin tehtyä ja jokin aika sitten Forester ihanasti Check Engine -valolla ripeässä ohituksessa ilmoitteli jotta P0171 System too lean (bank 1), niin ilmamäärämittarin putsaaminen voisi olla hyvä idea. Samoin muidenkin mahdollisten ilmavuotojen tutkiminen imm:n jälkeen. Ilmoitus tosin hävisi ECUn resetoinnilla eikä enää ole ilmestynyt, joten vaikea sanoa. Itse asiassa muutama kiristyspanta olikin turhan löysällä, kiristelin niitä. Mittarin puhdistaminen olisi silti pakollinen toimenpide.

Ilmamäärämittari näin ollen irti kahdesta ruuvista ja CRC:n puhdistusainetta reippaanlaisesti siihen. Annoin kuivua ja takaisin paikoilleen.

Ilmamäärämittari

Ilmamäärämittari kuivumassa

Puhdistettu

Puhdistelin samalla myös vapaavirtaussuodattimen kun nyt kerran tällä alueella muutenkin liikuttiin ja sekin on pitänyt tehdä jo aikaa sitten. Suodatin kuivui mukavasti ja etenkin nopeasti helteisessä säässä.

Suodattimen kuivatus menossa

Kaikki kasaan ja toimii. Vikavalo kuitenkin syttyi myöhemmin uudestaan samasta syystä, joten vaihtelin tuon vapaavirtaussuodattimen toistaiseksi tavalliseen malliin. Perimmäinen syy sille oli kuitenkin likainen ilmamäärämittari, joka ei puhdistuksesta huolimatta ollut puhdistunut… Smile

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse