Kategoriat

E10-bensiini

Tässä taas vaihteeksi suomalaiselle yksityisautoilijalle tulee näemmä jotain lisärasitusta uuden pakollisen bensiinityypin muodossa. Aivan hypin suunnattomasti ilosta maksaessani taas kerran tämän kaiken mitäänsanomattoman nysväyksen jonkin merkityksettömien hiilidioksidipäästöjen nimissä. Koska ilmastonmuutos. Muutahan ei tarvitse enää rahan keräämistä varten sanoakaan.

Se miten asia sattuu Subarua koskettamaan, löytyy E10-bensiinin soveltuvuus autoihin -paperin sivulta 6 [PDF]. Suoran PDF-linkin toimivuutta ei pysty lupaamaan, ovat halunneet vaihdella tuota urlia jostain syystä ilmeisesti osaamattomuuttaan.

E10 soveltuu käytettäväksi kaikissa Subaru-malleissa vuosimallista 1991 lähtien.

Se on erittäin mielenkiintoista sikäli, että Subaru-malleihin kuuluvat myös boxer dieselit. Muissa automerkeissä on erityisesti mainittu sopivuus autovalmistajien bensiinikäyttöisiin autoihin. Paitsi tässä Subarun tapauksessa. Lähtökohtana siis on, että se todellakin näin ollen sopii kaikkiin Subaru-malleihin 1991 alkaen.

Nyt jos tosiaan olisimme Amerikassa, niin oikeuskäsittelyä ja vahingonkorvauksia odotellessa Wink

Itse ajan ajoni Shellin V-Powerilla ainakin kun sitä vielä toistaiseksi saa. Nähtäväksi jää miten käy tulevaisuudessa, epäilemättä huonosti.

2 comments to E10-bensiini

  • Atte

    Kannattaa muuten tarkkailla sitä Shellin V-Poweria, sillä ainakin täälläpäin se maksaa 5-10 senttiä enemmän litralta kuin muut 98 bensat. Jenkkilässä V-Power oli täsmälleen saman hintaista kuin muutkin, siellä muilla valmistajilla oli joskus vastaavat mainoslauseet ”Chevron with Techron” jne. En ole yhtään varma että tämä V-Power olisi yhtään sen parempi kuin muutkaan. Onko sulla tiedossa jotain tutkimusta näistä 98 bensoista ja miten vaikuttaa moottoriin?

    Toin vasta äsken jenkkilästä ostamani 2007 Subaru Forester Sports XT mallin Suomeen. Siellä suositeltiin käyttämään 91 oktaanista bensaa turbo mallissa, mikä vastaa 94-95 oktaanista bensaa Suomessa. Ilmeisesti voisin hyvillä mielin siirtyä käyttämään 95 tai tulevaa 95E10 bensaa Subarullani, 98 vastaakin jo 93-94 oktaanista jenkkilässä ja se on aika korkea. Mitä bensaa Suomessa suositeltiin käyttämään Subaruissa?

  • Jep, taitaa maksaa täälläkin vähän ylimääräistä. Yleensä muistaakseni ollut jotain Shellin 95E -hinta + 9 senttiä.

    Ei tuosta bensan vaikutuksesta mitään tutkimusta ole kylläkään esittää, luotan lähinnä noihin kuulopuheisiin että V-Power hyvä ja 95E huono, koska turboissa pitäisi ahtopaineen takia käyttää korkeaoktaanisempaa bensaa. Eikä myöskään mitään sen suurempaa tunnetta millainen V-Powerin ero olisi verrattuna 98E:hen, jos mitään havaittavaa eroa onkaan. 95E:hen nähden ahtaessa tuntui kyllä piristymistä olevan huomattavissa, jopa muutenkin kuin mielikuvituksessa. EU:ssa Subarujen täytyy toimia 95E:llä, joten se lienee suosituskin.

    95E:n kanssa kone alkaa herkemmin nakuttamaan raskaalla kuormalla, sekä kovasti ahtaessa. 95E toimii kuitenkin normaalissa ajossa ihan hyvin, epäilemättä myös tuossa tuontimallissa. Kuulostaa varsin pätevältä laitokselta myöskin!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse