Kategoriat

Kovan onnen metsämies, osa 2

Tapahtunut tähän mennessä: Oikean puolen ovet naarmuilla ja lommoilla 15.12., uudet osat tilattu ja saapuneet n. 1.3., vaihtotyö sovittu tehtäväksi 29.3…

Vihdoin saapui sovittu aloituspäivä urakalle, eli 29.3. – kolme ja puoli kuukautta tapahtuneen jälkeen. Täytyy varmaan ihan tosissaan harkita keskeytys- ja jatkuvuusvakuutusta tähän lisäksi, nimittäin jos vaurio olisi ollut sellainen ettei autolla voi ajaa…

Heti aamusta ajelin korjaamon pihaan 7:30, kuten normaali ihmeellinen auton vastaanottoaika huoltamoissa on. Tietenkin tässä kohtaa normaali työaika kolaripuolella alkoi kello 8, mutta työnjohtaja sattumoisin oli onneksi jo niinkin aikaisin paikalla Smile Jätin avaimet ja auton sinne, toivoen jälleennäkemisen tapahtuvan pian.

Vähän yli viikkoa myöhemmin 6.4. soi puhelin ja oli iloisia uutisia: auton saisi hakea seuraavana aamuna kello 9 maissa pois! Sinne siis, jännittävää nähdä mitä siellä olisi nyt sitten vastassa… Tässä kesti viikkoa vajaa 4 kuukautta tässä pienten naarmujen ja lommojen korjauksessa.

Autohan löytyi korjaamohallista pestynä ja vahattuna ovet erittäinkin siististi vaihdettuna. Sävyeroja ei näkynyt silmällä, jostain kohtaa sen vaihtotyön kuulemma etuosasta huomaisi jos osaisi oikealla tavalla katsoa johtuen lakkauksesta. Muuten ei mitään ongelmaa.

Uudet ovet asennettuna

Kyllä nyt kelpaa

Kokonaisuus

Alkuun peloteltiin sillä, että Forester-tarratkin (eli siis kaikkein tärkein) katoaisivat ovien vaihdon myötä, joten otin ne hetkeä ennen vaihtoa talteen. Turhaa työtä, uudet vastaavat tarrat olivat ilmestyneet uusiinkin oviin! Hienoa hienoa.

Tarroitukset olivatkin jo valmiina!

Vakuutusyhtiö kiittää, sen päättelin siitä nelinumeroisesta melkein nelosella alkavasta luvusta yhdessä paperissa. Johan sillä hinnalla nimittäin saisi kokonaisen varaosa-auton rahdattua Kotkaan tuolta Japanian suunnilta…

Minäkin kiittäisin mielelläni kyseisen show’n aiheuttajaa jos siihen vain tarjoutuisi mahdollisuus. Poliisi kai jatkaa asian tutkimista arkistoinnin muodossa.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse