Kategoriat

Vilkkuva Subaru-avaimenperä

Ystävämme kiinalaiset ovat kehitelleet mm. vilkkuvan Subaru-avaimenperän. No niitähän piti hommata Smile Laite on melko yksinkertainen muovinen viritys, jossa paksuhkon muovin sisällä on LCD-näyttö jossa ilmeisesti tarra päällä.

Sivulla on aurinkokenno, jonka ansiosta LCD vilkkuu aina kun se saa valoa. Melko tumma ja joistakin katselukulmista vähän kirkkaampi. Kuvia on hankala saada niin, että niistä tummuusaste näkyisi järkevästi, mutta noista nyt jotain suuntaa saanee siitä.

Eli valon vaikutuksesta LCD-näytöstä tulee musta. Kiinalaisten mukaan tuo on myös ”bullet proof”, muttei taida noita järeämmän kaliiberin luoteja hirveästi kestää.

Subaru avaimenperä

Subaru avaimenperä

Aurinkokenno

Taustassa hologrammitarra

Laatu on siis kiinalaista, mutta kai tuo toimii Smile Ei liikkuvia osia, eikä mitään vaihdettavaa. Avaimenperäosa vaikutti jopa ihan laadukkaalta.

Videosta näkyy varmaan parhaiten miten tuo käytännössä toimii kun kääntelee eri kulmiin.

Vilkkuminen loppuu siinä kohtaa, kun laite ei saa valoa. Hämärässä ja pimeässä tuosta nyt ei erota mitään kuin hyvällä tahdolla, tarvitsee ainakin jonkin heijastuman sitä varten.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse