Kategoriat

Maaseutumatkailua

Pitipä käväistä maaseudulla pitkästä aikaa silloin kun lunta oli vielä runsaanlaisesti, ihan etteivät katot sorru ja muutenkin.

Menomatkalla löytyi mutkasta Toyota Corolla, joka oli ajautunut jonkin verran ulkokaarteen ulkopuolelle ja jäänyt pohjastaan jumiin sinne. Pysähdyin tottakai kyselemään tarvitaanko kenties apua ja tarjouduin nykäisemään sen sieltä pois kun oli sopivasti vetokoukutkin molemmilla.

Vastaus oli kielteinen, syystä että toinen isäntä olisi juuri tulossa isommalla autolla vetämään sen pois ja joku toinen nelivetokin sitä oli aikaisemmin yrittänyt, muttei onnistunut. Meinasin siihen kyllä sanoa että niiiiiin varmasti, muttet varmaan huomannut tämän autoni olevan hei SUBARU! Maltoin kuitenkin mieleni, eikä tarvinnut todistaa että kyllähän se nyt All-Wheel Drivella ja kitkoilla olisi sieltä noussut, ihmeellistä epäilyä.

Jatkoin sitten matkaa kun ei apu kelvannut Razz Tässä taisi kelvata vain saman automerkin apu ilmeisesti, koskapa hetken päästä tuli vastaan kunnon maastorenkailla varustettu Land Cruiser sitä Corollaa nostamaan. Sillä lähti.

Perillä oli tosiaan tullut jonkin verran sitä lunta, joten ensin lumia ensiavuksi pois katoilta ja sitten lapioimaan autopaikkaa. Oli siinä vähän hommaakin yhdelle illalle, mutta.

Snow Patrol

Snow Patrol

Snow Patrol

Juurikin auton kokoinen paikka 70cm hankeen kuitenkin ilmestyi, sinne pääseminen ja poislähteminen tielle ainoastaan olisivat vähän vaarallisia. Piti melko tarkkaan katsella ja kuunnella tuleeko ketään lähimaillakaan. Oli vieläpä kevyttä pakkaslunta, seuraavana päivänä olisi ollut paljon ikävämpää lapioida märkää ja tiivistynyttä lunta.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse