Kategoriat

Maavara

Maastoauton maavara on hieman supistunut viime aikojen säiden ansiosta. Hieman kuuntelinkin kun esteitä ylittäessä kuului vain erikoinen ”krunts” -ääni.

Maastoauton maavara

Tänään laitoin sisälle vaihteeksi vanhasta Calixin sisätilalämmittimestä 2000W lämpöä, että tarkenee olla. Siinähän ei mitään semmoisia turhuuksia ole kuin NTC-anturi, joten se lämmittää oikeastikin. Lohkon kanssa 2500W, kelpaa. Lumet ja jäät melko pätevästi sulavat ikkunoista tässä pakkasessakin.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse