Kategoriat

Ensirekisteröinnit joulukuu 2009

Vuosi 2009 ei lopulta Subarullekaan ollut niin hyvä kuin alku lupaili. Pudotusta myyntiin verrattuna vuoteen 2008 tuli lopulta -24,9% vuoden aikana [PDF]. Edelle menivät kaikesta huolimatta jopa Skoda (-23,5%), Toyota (-22,0%), Mercedes-Benz (-21,1%), Ford (-18,5%) ja Chevrolet (-14,7%).

Mitsubishin edelle Subaru joka tapauksessa meni 21. myydyimmäksi merkiksi, huimalla 11 auton erolla. Markkinaosuuskin kasvoi 0,3 prosenttiyksikköä.

Kumulatiivinen muutos 01-12 2009

Alkuvuodesta alkanut hehkutus ei kovin pitkään kestänyt, harmillista. Sentään puolet vuodesta Subarulla oltiin plussan puolella.

Sen sijaan tuulipukukansan luottamus Toyotaan kasvoi tasaisesti vuoden loppuun päin mennessä ja sieltä on lisääntyvässä määrin ajeltu kotiin niitä erittäin yksilöllisiä tummanharmaita Toyota Avensiksia, joiden takaikkunoita koristavat hassuhkot kissanpääaurinkosuojat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse