Kategoriat

Subarukelejä 27.12.

Tavarankuljetusta ajatellen kävin kokeilemassa miten työpaikan takavetoinen Ford Transit liikahtaisi kun piha on auraamatta ja siellä on lunta noin 20-30cm. Eli ei liikahtaisi. Peruutin sen hallista ulos kymmenisen metriä tarkoituksenani lähteä siitä eteenpäin, jonka jälkeen ajoin siitä editse tietty Foresterin sinne lämpimään halliin sulamaan. Tulos oli, että eipä edetäkään. Juuri ja juuri sain sen liikahtamaan vaivalloisesti eteenpäin, kunhan olin mennyt ensin vähän lisää taaksepäin. Aikani siinä autoa liikuteltuani totesin että annetaanpa olla kun ei sillä taitaisi päästä edes sinne auratulle tielle asti pihasta jäämättä täysin jumiin. Taakse ovat lisäpainot jo tilattu, muttei asennettu.

Joten Forester takaisin ulos hallista ja Ford sen tilalle. Kyllä oli vaivalloista se pakettiauton takaisin halliin saaminenkin, ihan piti töitä tehdä. Vilkkuva luistonesto ei paljoakaan helpottanut. Näin ollen siirryin suunnitelmaan B, eli kärry Foresterin perään ja etenemään. Ei mitään ongelmia…

Sain hommat tehtyä ja palautin kärryn ajellen kotiin. Kotona oli naapuri ulkoilemassa ja kolaamassa autopaikkoja, kun ajelin rouheasti suoraan vaan siihen omalle autopaikalleni lumisateen kerryttämään hankeen. Tuli sitten kertomaan, ettei valitettavasti ihan ehtinyt kolata tätä minun paikkaani ”…mutta toihan onkin NELIVETO.” Aivan Wink Ei tässä mitään lumitöitä tarvitse tehdä.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse