Kategoriat

Subarukelejä 20.12!

Vihdoin vähän lumimyrskyn tapaista, vaikkakin melko ankeaa. Lunta olisi voinut tulla jotain 10x enemmän… Mutta hyvä näinkin, edes jotain iloa. Tämän kunniaksi piti käydä kiertelemässä kaupungin katuja ristiin rastiin ja etenkin noita auraamattomia, erittäin vähän kuljettuja sivukatuja. Ah, voi että. Mikä nautinto. Salpausselän lukuisat harjutkin menivät ylös (ja alas) kuin ei mitään.

Näköalapaikalla edustamassa

Saksalaisvalmisteiset, hurjat Keski-Euroopan ja Continentalin kitkarenkaat, tahi siis nastattomat talvirenkaat toimivat tässä säässä erittäin hyvin, kuten odotettavissa olikin. Toimivuusluokka näissä lievissä arktistyyppisissä olosuhteissa A+++++. Jäisessä alamäessä ja risteysalueilla ABS raksuttelee, joten vähän pitää osata ajaa ennakoivasti. Vajaavetoisilla oli ollut toisaalla ongelmia kuten yleensä.

Melkein naapurissa tuli vastaan ylämäessä linkkuun mennyt yhdistelmä, jota en kuitenkaan uskaltanut sen enempää lähestyä. Ties vaikka olisi nähnyt sen subaruvideon, jossa rekkaa vedellään Subarulla irti ja ilostunut turhaan nähdessään vähän vastaavan vekottimen lähestyvän. Siihen pysähteli toinen rekkakuski tilanteesta kyselemään ja jalkakäytävää pitkin eteni joku kolmas vielä ohi. Näin ollen käännyin vaivihkaa ohitse oikealle, jossa oli todella mukava ylämäki tiedossa Smile

Yhdistelmä jumissa mäessä

Nyt vain lisää sitä lunta.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse