Kategoriat

Shell V-Power joululahja

Shellin joululahja

Shellin joululahja

Royal Dutch Shell, tuo kaikkien janoisten Turbo-Subarujen sankari luovutti edellisellä kerralla V-Poweria hakiessa taas jonkinlaisen kupongin lahjoituksena. Tällä kertaa kyseessä oli joululahja, jolla seuraavan kerran tankatessa saisi V-Poweria 95E:n hinnalla. Kävin siis avaamassa tämän lahjan hieman etukäteen jo ennen joulua.

Alennus oli tässä kohtaa huikeat 0,09e/litra, jolla säästöä kertyisi täysin tyhjään tankkiin tankatessa enimmillään jopa 5,4 euroa. Sillä euromäärällä ja V-Powerin maksaessa 1,389e/litra ajaa tällä autolla nimittäin suunnilleen noin 38,8 kilometriä. Kaupungissa vähän lyhyemmän matkan.

Kyllähän se tankkauskerta kirpaisi nyt tällä kertaa vähän normaalia vähemmän tämän muutaman euron säästön ja etenkin sen ansiosta, että tankissa oli vielä 15 litraa bensiiniä jäljellä.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse