Kategoriat

Ensirekisteröinnit marraskuu 2009

Uusi kuukausi ja uudet tilastot. Nyt [PDF] on kumulatiivisen muutoksen suhteen Fordikin (-19,6%) mennyt Subarun (-21,3%) edelle. Chevrolet (-12,9%) oli siellä jo aikaisemmin. 785 Subarua myyty tänä vuonna tähän mennessä. Kokonaisuutena kaikkien henkilöautojen myynti on nyt pudonnut vuoden takaiseen tilanteeseen nähden 36,2%, joka ei kai ole ihan niin paha kuin voisi kuvitella.

Kumulatiivinen muutos 01-11 2009

Kumulatiivinen muutos 01-11 2009

Jouduin poistamaan Lexuksen laskelmista, koska se ei enää yltänyt 30. myydyimmäksi merkiksi. Sen korvasi Lada, joka taas on ollut osassa tilastoja ja osassa ei – eli ei laiteta senkään tietoja. Kolmas häilyvä merkki on ollut Jeep.
Subaru on nyt 22. myydyin merkki ja mikäs siellä häämöttääkään seuraavana muu kuin verivihollinen Mitsubishi.

8 kappaletta myytyä Subarua vielä ja Mitsubishin ohi on menty… Jännityksellä odotetaan vuoden viimeistä tilastoa saapuvaksi noin 1.1.2010.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse