Kategoriat

Vuoden turvallisimmat Subarut

Subaru Japan Car dealership Tokorozawa Saitama by S-8500 (CC-BY-SA 3.0)Taloussanomathan repäisi; ei tällä kertaa ennakko-odotusten mukaisesti uutisoimalla autokaupan SuperSyksystä, vaan vuoden turvallisimmista autoista. Joku periamerikkalainen Insurance Institute for Highway Safety on siellä jakanut jotain palkintoja.

Nimittäin!

Siellä ovat turvallisimpien autojen listassa Subarut mallia Legacy, Outback, Impreza, Forester ja Tribeca. Niin. Olikos niitä vielä joitain muitakin malleja siellä saatavilla…?

Kenties oli huomionarvoista miten kuusi eri Fordin mallia (kun lasketaan ne yhdistettynä Volvoon) sai laatumerkinnän, mutta jäi toimittajalta huomiotta miten Subaruista sen sai jokainen. Siis 100% niistä myytävistä malleista (muutama muu malli on myynnissä japanialaisten markkinoilla). Jokseenkin aika huikeaa!

the Institute rates vehicles good, acceptable, marginal, or poor based on performance in high-speed front and side crash tests, a rollover test, plus evaluations of seat/head restraints for protection against neck injuries in rear impacts. To earn Top Safety Pick for 2010 a vehicle must have good ratings in all four Institute tests.

Kommenttiosastolle on myöskin 20. päivä tullut erittäin asiallinen kommentti aiheeseen liittyen, eli:

Kaikki tutkimukset joissa SUBARU on kärkisijoilla pitävät paikkansa. Jos SUBARU ei ole kärjessä, se ei ole ollut mukana tutkimuksessa.
Näin yksinkertaista se on, eli tutkimus pitää paikkansa. [Taloussanomat]

MOT.

1 comment to Vuoden turvallisimmat Subarut

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse