Kategoriat

Katsastus kaudelle 2010

Katsastuksen tarkastuskortti 2009

Katsastuksen tarkastuskortti 2009

Foresterin katsastus tulevalle kaudelle tuli suoritettua kuukautta ennen määräaikaa.

Varasin ajan aamulla kello 8 paikalliselta Kivistönmäen K1-Katsastajilta puoli yhdeksitoista. Netin kautta varaus onnistui erityisen kätevästi. Lisäksi samalla havaitsin siellä olevan juuri sopivasti samalle viikolle kampanja, jossa pakokaasumittauksen saa ilmaiseksi. Hienoa!

Valmistauduin tähän operaatioon voodoolla, eli ajelemalla öljyt ja pakoputken sopivan lämpöisiksi päästömittausta ajatellen. Kävelin konttoriin antamaan laput ja köyhdyin tästä yhteensä 59e. Normaalia kiitettävästi vähemmän, täytyy laittaa sille palautetta että kerrankin hinnat olivat edes jollain tapaa inhimillisellä tasolla.

Välittömästi kun autoni parin minuutin odottelun kuluttua otettiin tarkasteluun ja lähdettyäni mukaan toimintaa seuraamaan, mainitsin miten tässä automaattisubarussa on sähköinen jatkuvatoiminen neliveto jota ei saa kytkettyä pois päältä eikä sitä näin ollen voi ajaa rullille kun se pomppaa siitä pois ja jarrut pitää testata ajamalla ja Subaruclubfinlandin sivuillakin on tästä ollut pitkät keskustelut miten rullille ei Subaruita saisi viedä ja auton ohjekirjakin sanoo että toinen pää autosta pitäisi nostaa rullia varten kokonaan irti maasta. Kun katsastusmies sai suunvuoron, saatiin todettua konttorilla kuitenkin olevan kuuleman mukaan joku neliveto-ohjelma rullissa, jossa rullat (kai) pyörivät eri suuntiin. Edellisellä kerralla kun en minä eikä selvästi katsastusmieskään tiennyt ettei Subaruita saa rullille viedä, auto pomppasi rullilta pois, mitään ei sentään hajonnut joten esitin epäilyni josko se rullilla testaaminen ei ihan toimisi sittenkään. Päädyimme siinä sitten näin ollen testaamaan jarrut jarruttamalla ja kyllä – jarrut toimivat. Erittäin hyvä homma. Jäälläkin jarruttaessa auto kulkee suoraan, en tätä juuri siis epäillytkään.

Katsastustodistus 2009

Rekisteriote 2009-2010

Päästöt ovat aina se suurin kysymysmerkki, mutta voodoo tässä tilanteessa auttoi eikä niissä ollut mitään. Mitä ehdin lisäksi vilkaista niin takaiskarit (66%) ovat hieman heikommat kuin etuiskarit (78%). Muuten tuli kysymyksiä mistäpäin auto oli haettu ja onko tullut näytettyä sille paljonkin maastoa Smile

Sanomista tuli palaneesta takasumuvalon polttimosta, joka pitäisi vaihtaa. Sitä nyt ei ole juurikaan tarvinnut milloinkaan, varmaan kyllästynyt käytön puutteeseen ja päättänyt heittää henkensä.

Hieman enemmän sanomista aiheutti Güntherin etuikkunan yläreunaan asennuttama aurinkosuojakalvo. Semmoisia ei kuulemma saisi olla ollenkaan. No. Katsotaan nyt mitä sille tapahtuu vai tapahtuuko mitään. Ulkonäkökysymys. Samaa mieltä siellä oltiin, että ihan ok se on ja ei siitä mitään haittaakaan ole, mutta pykälät ovat pykäliä.

Lisäksi havaitsin jälkeenpäin katsastuksen yhteydessä vasemman puolen ajovalon polttimon pimenneen! Siitä tulee nyt pieni lisäkulu kylläkin.

Mainitsin vielä suosittelevani kyseistä konttoria subarulaisille. Hiilijalanjälkeä voi nyt trendikkäästi jälleen suurentaa vähintään vuoden verran lisää.

1 comment to Katsastus kaudelle 2010

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse