Kategoriat

Ensirekisteröinnit lokakuu 2009

Subarun myynnin muutos nousi tässä kuussa luvusta -18,6% lukuun -17,2%. Subaruja on myös myyty syyskuuhun nähden kolmikertainen määrä! Eli syyskuussa 24 kappaletta ja lokakuussa 71 Wink Lokakuu oli ilmeisen hyvä kuukausi, edellisen kerran tätä korkeampia myyntilukuja Subarulle oli maaliskuussa. Yhteensä tälle vuodelle niitä on myyty tähän mennessä 703 kappaletta (PDF)

Chevrolet on vieläkin edellä eli luvussa -12,2% ja niitä on myyty tähän mennessä 705. Muutama Subaru lisää niin sillähän siitä päästään ja 22. myydyimmän automerkin sija häämöttää. Myös Audin myynti on hurrrrrjasta kohusta huolimatta kasvanut vähäsen: elokussa 277, syyskuussa 390 ja lokakuussa 348 autoa Smile Itse asiassa suurimmalla osalla merkeistä tämän kuukauden prosentti ja myyntilukemat ovat parempia kuin viime kuussa.

Ilmeisesti jotain piristymistä on havaittavissa. Kohta joku Taloussanomat uutisoi autokaupan supersyksystä tai supertalvesta.

Kumulatiivinen muutos 01-10 2009

Kumulatiivinen muutos 01-10 2009

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse