Kategoriat

Uudet kitkat alla

Voisin nyt todeta tähän Suurlähettiläiden sanoin jotta

Olen niiiiiiiiiiin onneton, ei autossani ole edes nastoja talvella

Vaan kitkat, oikein.

Nämä ovat hiljaisemmat kuin nuo Dunlopin Z-luokituksen omaavat kesärenkaat. Tuntumakin vähän parempi jotenkin. Tuli sentti lisää maavaraa samalla, erittäin hyvä homma!

Sattumalta totesin lauantaina, että renkaat voisi nyt sitten vaihtaa jo kun näyttää ilmasto tällä hetkellä turhan talviselta. Näin sitten teinkin. Ja miten kävikään, heti perään sunnuntaina varoiteltiin maanantaina satavan lunta ja räntää. Ei kylläkään sen erikoisemmin satanut, melko vähäisessä määrin. Ei ollut vielä mikään subarukeli, sitä odotellessa.

Kesärenkaat kai pitää ensi kaudeksi myöskin vaihtaa uusiin, ainakin mietinnän arvoinen asia.

Autumn Forester

Autumn Forester

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse