Kategoriat

Subaru World Rally Team -haalari!

Kun Subarun rallitiimi lopetteli uransa tuossa kuluneella kaudella, kaikenlaiset varusteet sieltä löysivät lopulta tiensä eBayhin. Yhtenä päivänä Suomessa huomattiin niitä sieltä löytyvän ja kas, Subaru Club Finlandin ystävälliset jäsenet tilasivat niitä ison kasan (eli kaikki mahdolliset mitä vain sattui löytymään). Jokainen haalari meni sitten kuuleman mukaan kaupaksi täällä. Meinasin myöhästyä tästä yhdellä päivällä, mutta sain kuin sainkin oman haalarin. L-kokoisen, aivan täydellisesti sopivan!

Subaru World Rally Team

Subaru World Rally Team

Kyllä nyt kelpaa autoa huoltaa (ja ajaa) autenttisissa rallihaalareissa. Koko jutulle 43,50e postikuluineen on siitä pieni hinta Smile

Subaru Word Rally Team

Subaru Word Rally Team

Nämä ovat myös rallitiimin käytetyiksi haalareiksi jopa yllättävän puhtaat! Tämä kyseinen kappale ei ole juurikaan kärsinyt kuin muutaman öljypisaran verran. Muuten tuntuu jopa lähes käyttämättömältä. Vähän hienoa.

STI!

STI!

Subaru Word Rally Team

Subaru Word Rally Team

Warning - Death

Warning - Death

Muutamia puutteitakin tietty on, kuten haalari ei valitettavasti tee käyttäjästään kuolematonta.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse