Kategoriat

Sisätilojen lämmitystä

Moottorin lisäksi Foresterin sisätilat kaipasivat hieman lämpöä osakseen. Viime vuonna ennen lohkolämmitintä käyttelin pelkkää Calixin sisätilalämmitintä. Se oli ihan kiva (max teho 2000W, kyllä lämmittikin…), mutta turhan isokokoinen sekä -tehoinen. Etuistuimen kohdilla ei ollut oikein paikkaa, joten olin vetänyt sille johdot auton takaosaan.

Muutin tätä systeemiä niin, että purin koko jatkojohdon pois takaosasta ja vedin sen matkustajan penkin alle. Kaikki osat ovat siis ulkokäyttöön suunniteltuja ja vähintään IP44-luokituksen omaavia. Samalla siirsin sisäpistoketta hieman eri paikkaan. Jatkojohtoon tulevat sähköt sisätilapistokkeesta. Jatkojohdossa on koko ajan sähköissä akkulaturi sekä digitaalinen ajastin. Ajastimessa on kiinni lohkolämmitin, joka lämmittää jaksotellen 2 tuntia päällä – 2 tuntia poissa kello 6-8, 10-12, 14-16, 18-20 ja 22-24. Eli käytännössä arkipäivinä ensimmäisen ja kaksi viimeistä lukemaa. Lohkolämmitin voisi ilmeisesti kuitenkin olla päällä myös koko ajan.

Kävin siis hakemassa Robin Hoodista Defa Termina 1200:n, jossa tehovalinnat ovat 0, 700W ja 1200W. Hintaa oli 29e. Josko tätä pystyisi käyttelemään parhaassa tapauksessa lohkolämmittimen kanssa 700W teholla.

Defa Termina 1200 paketti

Defa Termina 1200 paketti

Ei muuta kuin asentamaan. Mukana lämmittimessä oli kiinnityslevy ja kolme ruuvia, joilla sen sai kiinni keskikonsolin sivuseinämään matkustajan puolelle. Puhallus ylöspäin tapahtuu jokseenkin tuulilasin yläreunan kohdille. Nyt mitä vielä tarvitsen, on digitaalinen ajastin tälle – ei ole löytynyt toista vielä paikallisista halpahalleista.

Defa Termina 1200 asennettuna

Defa Termina 1200 asennettuna

Kun kytkin sähköt päälle lohkolämmittimeen sekä samalla sisätilalämmittimen ykkösteholle (700W), lävähti kulutusmittariin1121W. Ilmeisesti se ei ole kovin paha lukema tolppapaikkaa ajatellen, toivon ja oletan. Kun teho on tätä luokkaa, niin voisin kai sitten asennella vaikka pelkän raksuttavan ajastimenkin ohjaamaan näistä jompaakumpaa eikä haittaisi vaikka ovat päällä samaan aikaan. (eikun en voikaan, vaan pitänee jälleen todeta miten se tarvitsee koko ajan sähköä siihen raksutukseen ettei tarvitse säädellä)

Defa lohkolämmittimen + Defa sisätilalämmittimen energiankulutus

Defa lohkolämmittimen + Defa sisätilalämmittimen energiankulutus

Sitten kävinkin eri halpakauppoja läpi löytämättä toista digitaalista ajastinta niistä. Hong Kongissa vaeltaessani tulin kuitenkin toisiin aatoksiin, eli voisin kokeilla pistokkeen kaukosäätöä. Kaukosäätimellä varustettu, IP44-suojattu pistorasia maksaisi 44,95 euroa ja semmoinenhan siitä sitten tipahti koriin.

Nexa -ulkopistorasia lähettimellä

Nexa -ulkopistorasia lähettimellä

Kaukosäätimessä on 16 eri taajuusvaihtoehtoa ja tähän saa myös ajastettavan lähettimen… Toimii juuri niinkuin pitääkin, eli laitteen pistorasiaan (sähköihin) kytkettäessä se on aina oletusarvoisesti poissa päältä.

Pistorasiassa kiinni

Pistorasiassa kiinni

Sisätilalämmitin tähän tuli kiinni, se kun on helpompi pitää napista ajastettavana. Lohkolämmitin saa olla sitten päällä vähän väliä niin milloin sattuu -lähdöt onnistuvat paremmin.

Kytkennät ovat myöskin onnistuneesti suoritettu niin, että nyt saa parvekkeelta käsin nappia painamalla sisätilojen lämmityksen aamulla päälle heti heräämisen jälkeen. Tässä tuli muuten mukana aivan uusi ominaisuus, nimittäin keskuslukituksen kaukosäätö ei enää toimi kuin metrin päästä auton keulasta silloin kun auto saa sähköä. Pistorasia häiritsee melko kattavasti avaimen lähettimen ja auton vastaanottimen taajuudella.

Eli:
– Akun ylläpitolaturi saa virtaa aina kun auto on kiinni pistokkeessa
– Lohkolämmitin lämmittää moottoria 2h päällä, 2h poissa suurimman osan aikaa
– Sisätilalämmitin lämmittää sisätiloja nappia painamalla

Webasto tai Eberspächer tietty olisi tätä koko systeemiä järjettömästi paljon parempi, joskin kalliimpi ratkaisu. Tähän rakennelmaan on kulunut kokonaisuutena ehkä noin 20% Saksasta tilattavan ja täällä asennettavan Webaston hinnasta jo. Sähköä ei lasketa kun sitä ei kulu erikseen, mutta johdon irroittelun ja kiinnittelyn aiheuttama vaiva on ehkä bensakulujen kanssa samoissa mittakaavoissa.

Heh, itse asiassa tässä päivänä eräänä kun pidin autoa töissä sähköissä sisätilalämmitinä päällä, totesin -16 asteen pakkasessa ulostulevan hengitysilmanikin olevan lämpöisempää kuin lämmittimestä virtaavan lämmitetyn ilman. Näin ollen lisäsin vähän poweria ja napsautin sen 1200W -moodiin. Se auttoi vähäsen. Kuinka ollakaan, unohdin sen siihen tilaan kun vein auton kotiin ja laitoin tolppaan.

Sisätilalämmitin oli napsahtanut normaalisti aamuyöllä päälle, samoin lohkolämmitin ja ne olivat koko aamun päällä yhtä aikaa maksimiteholla. Johtoja ei ollut sulanut, kytkimiä ei ollut napsahtanut pois päältä ja kaikki toimi. Auto oli nyt jopa lämmin sisältä pakkasta ollessa -13! Erittäin hyvä, nythän sitä uskaltaa pitää jatkossakin päällä näin Smile

1 comment to Sisätilojen lämmitystä

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse