Kategoriat

Renkaiden täyttelyä

Kyllästyin totaalisesti huoltoasemien renkaantäyttöpalveluihin siinä kohtaa kun viimeisenkin paikallisen Nesteen täyttösysteemissä oli jotain vikaa. Ei näistä mihinkään oikein voi enää luottaa, kaikki näyttävät eri lukemia ja suurin osa vuotaa jostain kohtaa. Oli pakko saada vihdoinkin oma renkaantäyttölaite. Töistäkin kun löytyy kätevästi paineilmakompressori tähän tarkoitukseen.

Kärkkäisellä oli valikoimissaan useampiakin erilaisia sopivia malleja, joista kaikki vaikuttivat ihan käyttökelpoisilta. Halvinta ei kokemusperäisesti tullut valittua, vaan sijoitin siihen varmuuden vuoksi pari ylimääräistä euroa. Hinnaksi tuli 14.90e. Laitteen päässä on noin 15cm pitkä metallinen putki, jossa kaksipuoleinen venttiili.

Renkaantäyttölaite

Renkaantäyttölaite

Lisäksi kun tämä on nyt oma, sitä voi säilytellä lämpöisessä hallissa, eikä esim. ulkona pakkasessa. Toimiikin tarkemmin. Käsiä ei tarvitse enää liata huoltoasemien epämääräisten systeemien kanssa, oma laite pysyy kyllä puhtaana. Venttiilit eivät vuoda. Käyttövalmis milloin tahansa, eikä tarvitse lähteä ajelemaan mihinkään (paitsi töihin). Kaiken kaikkiaan pelkästään positiivinen ostos.

Kaikesta päätellen kitkat pysyvät täynnä vanteiden hapettumista huolimatta, ainakaan tähän mennessä ei mittarin perusteella yksikään rengas ole vuotanut.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse