Kategoriat

Ensirekisteröinnit syyskuu 2009

Tilastot näyttävät entistä murskaavammilta Subarun osalta. Se ei ole edes enää vähiten myyntiään pudottanut merkki (-18,6%) vaan  joku Chevrolet (-11,1%) on noussut sen paikalle. Ja kyse ei enää sen jälkimmäisen merkin kanssa todellakaan ole amerikkalaisesta laadusta, vaan korealaisesta rihkamasta.

Kumulatiivinen muutos 01-09 2009

Kumulatiivinen muutos 01-09 2009

Huomasin tässä samalla kun mietin mistä eri mediat tämän tilaston voivat saada etukäteen, sen olevan saatavilla Tilastokeskuksen lisäksi muualta. Tilastoa näemmä tekeekin Autoalan Tiedotuskeskus. Lisäksi hommaan ovat kuitenkin sekaantuneet jotenkin Tilastokeskus ja AKE. Tilastokeskuksen tuosta tilastosta en ole kylläkään koskaan saanut mitään järkevää irti, ehkä en vain sitten osaa sitä käyttää tai jotain.

Tilastokeskus julkaisee tilaston virallisesti 6.10.2009. Autoalan Tiedotuskeskus julkaisee tilaston heti 1.10.2009. Autoalan Tiedotuskeskuksen lähteinä kuitenkin ovat Tilastokeskus ja AKE. Yleensä AKE julkaisee saman tilaston muutaman päivän päästä Tilastokeskuksesta.

Eli… Panttaako joku siellä Tilastokeskuksessa tätä tilastoa vajaan viikon nyt sitten vai mitähän siellä tapahtuu?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse