Kategoriat

Talvivalmisteluja

Talvi tulee, vaikken sitä haluaisikaan.

Kitkat on jo hankittu, seuraavaksi teki mieli tehdä jotain lämmitykselle. Kesän ollessa kuumimmillaan asennutin moottorille lisää lämpöä Defan lohkolämmittimen muodossa. Vedin johdon sieltä auton eteen ja asia oli ainakin teoriassa kunnossa. Totta, nämä on mukavampi tehdä kun sormet eivät ole kohmeessa ja auto yksi iso jäälohkare.

Defan plugi

Defan plugi

Lähtökohtana on siis se, että tolppapaikkani ajastin on hyvin kätevästi rikki ja sähköä tulee koko ajan. Erittäin kätevä juttu, paitsi jos ei halua pitää lämmittimen vastusta koko ajan toiminnassa… Lisäksi siihenhän ei voine samaan johtoon kiinnittää sekä moottorinlämmitintä, että sisätilalämmitintä. Siispä ideoimaan.

Piirtelin hienon kuvan suunnitelmasta, jossa sähkö tulisi tolpasta ja kaksi digitaalista ajastinta jakaisivat sähköä molemmille laitteille erikseen. Tiedän, tähän on myös oma järkyttävän kallis palikkansa Defalla, mutta ei paljon auta koska sähköä kulkisi täten koko ajan (tosin en siitä mitään extraa maksa joten väliäkö hällä).

Suunnitelmasta puuttuivat enää Defan johdot. Koskapa kyseessä on voimassa oleva patentti, uudet panssaroidut johdot ovat aivan sairaan kalliita. Mitään ongelmaa tietenkään tähän asti ei ole ollut ulkokaapelillakaan… Siispä Huuto.netiä tutkimaan ja sieltä löytyikin kasa Defan johtoja. Juuri semmoinen paketti millä saisin kaiken toimimaan. Sisältäen sisätilapistokkeen, haaroituskappaleen (turha), tolppajohdon, tolppajohdon vastajohdon, sekä kaksi jatkojohtoa.

Defan johdot

Defan johdot

Huusin siihen kerran ja tottakai jonkun piti huutaa siihen väliin. Ajoitin jälkimmäisen huutoni tasan 5 minuuttia ennen huudon sulkeutumista ja toivoin että kyseessä olisi joku tavis joka ei vahtaa vaikka sähköpostiaan koko ajan. Ja olin oikeassa! Loppusumma johtokasalle posteineen oli 70,50e (olisi ollut 10e halvempi ilman sitä toista huutajaa…) ja siinä tuli mukana kaikenlaista. Pelkkä uusi sisätilalämmittimen pistokesarja maksaa kaupassa 66e.

Paketti saapui ja pääsin suunnitelmissa eteenpäin. Auto halliin ja johtoja vetämään.

Ensin irroitin nykyisen liitoksen vastuksen 0,5m jatkojohdosta ja vedin toisen pitkän, tolppapäällä olevan johdon kiinni siihen. Näin kädessä oli kaksi pitkän panssaroidun johdon päätä, toinen auton keulasta tuleva ja toinen vastukselta. Maadoitukset hoidin samaan pisteeseen näistä molemmista.

Johdotukset moottoritilassa

Johdotukset moottoritilassa

Auton sisältä ulospäin vedin ensin Defan pienellä päällä varustetun tolppajohdon, jonka kiinnitin siihen vastukselle menevään johtoon. Täten vastus saisi virtansa 230V Schuko-pistokkeen kautta sisätiloista.

Läpivienti moottoritilasta ohjaamoon

Läpivienti moottoritilasta ohjaamoon

Auton etuosasta tulevaan johtoon kiinnitin molemmat kaksi jatkokaapelia, jotka työnsin aukosta auton sisäosiin. Riittivät näin ollen juuri sopivasti matkustajan puolen jalkatilaan, jonne sisätilapistoke tulisi.

Kuljettajan puolen jalkatilasta johdot kulkevat keskikonsolin läpi

Kuljettajan puolen jalkatilasta johdot kulkevat keskikonsolin läpi

Sisätilapistokkeelle Dremelillä muoviin pari reikää ja ruuvit läpi. Laite paikallaan.

Testailu käynnissä, molemmat lämmittimet kiinni

Testailu käynnissä, molemmat lämmittimet kiinni

Matkustajan jalkatilasta löytyy toiselta puolelta CTEKin akkulaturi.

CTekin akkulaturi matkustajan jalkatilassa

CTekin akkulaturi matkustajan jalkatilassa

Testailin myös halvalla mittarilla mitä vastus ja sisätilalämmitin yhdessä veisivät ja tuloksena oli vajaat 1500 wattia. Tästä lukemasta puuttuu vielä kyseinen akkulaturi. Sehän on siinä rajoilla ettäkö kyseistä kombinaatiota voisi käyttää yhtäaikaisesti tolpassakin. Pakko kai sitä on kokeilla.

Energiamittari kertoili suuntaa kulutuksesta

Energiamittari kertoili suuntaa kulutuksesta

Nyt on työn alla enää kahden digitaalisen ulkoajastimen (tämänsuuntaisen, IP44-suojatun) asettelu paikoilleen. Helpointa kai olisi, jos sisätilapistokkeeseen kytkisi kolmen pistokkeen jatkojohdon. Keskelle akkulaturin johto, jotta lataus toimii koko ajan ja molemmille sivuille ajastin. Ajastinkellot synkkaan keskenään, toinen ohjaa sisätilalämmitintä esim. tunnin kerrallaan ja toinen sen jälkeen vastusta tunnin kerrallaan vuorotellen sopivina aikoina, tai koko ajan.

Takakontti

Takakontti

Lisäksi voisin asentaa jonkin pienemmän (ja vielä vähän pienempitehoisen) sisätilalämmittimen suoraan matkustajan istuimen kohdille, koska nykyinen lämmitin on melko kolhon kokoinen ja säilyttelen sitä auton takaosassa jonne myöskin on kätevästi ulkojatkojohdolla vedetty sähköt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse