Kategoriat

Olen voittaja!

Autolla kuivasi kurkkua jälleen ja janoon nääntyminen uhkasi niin pahasti, että piti käydä hakemassa lisää ilmastonlämmitysainetta. Näytti olevan Shellillä kampanja jälleen päällä: yli 30 litran tankkauksesta saa arvan ja V-Powerin kyseessä ollessa kaksi. Toisesta näistä arvoistahan tuli jopa voitto, se oli uutta. Edellisiä arpoja vaikka kuinka raaputtelin ei tullut mitään. Mutta nyt voitin polttoainealennuksen, joka käytännössä tarkoittaa 10c alennusta per litra seuraavan V-Powerin tankkauksen yhteydessä.

Alennus koskee korkeintaan 100 litraa ja se on käytettävä yhdellä tankkauskerralla yhden ajoneuvon tankkaamiseen.

Alennus koskee korkeintaan 100 litraa ja se on käytettävä yhdellä tankkauskerralla yhden ajoneuvon tankkaamiseen.

Eli kun tänään kyseinen aine maksoi 1,389e/litra, niin eivät tietenkään haittaa hirveästi mitään tämmöiset alennukset. Käytännössä enimillään viiden euron säästö tässä kyseessä. Pääsen sillä jotakuinkin etenemään ilmaiseksi ehkä huikeat 35 kilometriä.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse