Kategoriat

Ensirekisteröinnit elokuu 2009

Subarunkin kokonaisrekisteröinnit tälle vuodelle pikkuhiljaa putoavat yhä enemmän miinukselle. Vähitellen.

Ensirekisteröintien kumulatiivinen muutos 01-08 2009

Ensirekisteröintien kumulatiivinen muutos 01-08 2009

Erittäin, paljolti Foresterien ansiosta valoisan alun jälkeen meno on hieman himmentynyt. Kaikki muutkin valmistajat ovat ottaneet tasaisesti damagea, jotkut enemmän ja toiset vähemmän. Volvo näyttää pitävän tappiot täysin tasaisina ja Opel on yhtä tasaisesti onnistunut niitä pienentämään. Samassa valossa katsottuna Subaruhan on alkuvuodesta loppuvuoteen ottanut aivan järkyttävästi hittiä Wink

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse