Kategoriat

Tarrojen kuvausta

Jälleen Foresterin ”Ridge Forester” -tarroitus pääsi jonkun liikennevaloissa perässä olleen kameraan. Näin tapahtuu itse asiassa melko usein. Tällä kertaa Kärkkäisen risteyksessä, siinä on melko pitkät valotkin. Ihan odottelen että niitä kuvia pikkuhiljaa ilmestyisi johonkin suuntaan nettiä Smile

Ridge Forester

Tämä tapahtuu jokseenkin aina samalla kaavalla ja sitä on erittäin helppo edestä seurata taustapeiliin vilkaisemalla Smile Ensin toinen osoittaa sormella auton perää ja molemmat kyydissäolijat naurahtavat. Hetkeen ei tapahdu mitään, kunnes matkustajalla välähtää ja se alkaa kaivamaan pientä hopeista laatikkomallista digikameraa esiin. Siinä sitten tähtäillään ja sommitellaan ja otetaan pari kuvaa, kunnes valot vaihtuvat ja Subaru yleensä katoaa ripeästi näköpiiristä jos sattuu olemaan siinä valoissa ensimmäisenä.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

LOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse